۱۲۳۳۹۴
۳۵۸۰
۳۵۸۰

عوارض جنین مرده در رحم، چگونه زایمان می‌شود؟

ریسک مرده زایی و زایمان جنین مرده در بارداری های دوقلو بسیار بالاست.

ریسک مرده زایی و زایمان جنین مرده در بارداری های دوقلو بسیار بالاست بارداری های دوقلو نیازمند مراقبت های زیادی است هفته سی و هفتم برای زایمان دوقلویی بهترین زمان است خطر مرگ جنین دوقلوها دارای جفت مشترک بسیار بالاست توصیه ها و پیشنهادات مهم پزشکی در این باره را با هم مطالعه می کنیم .

معمولا یک بارداری عادی ۴۰ هفته بطول می انجامد. ریسک مرده زایی (زمانیکه جنین در رحم مرده است) در بارداری های دوقلو بالاتر است و معمولا پزشکان برای جلوگیری از مرده زایی، دوقلوها را زودتر از موعد مقرر بدنیا می آورند. اما به گفته محققان، بهترین زمان این نوع زایمان ها مشخص نیست. بدین منظور تیمی از محققان بین المللی ۳۲ مطالعه را که در طول ۱۰ سال گذشته انجام شده بود و شامل بیش از ۳۵ هزار بارداری دوقلو بود مورد بررسی قرار دادند.
محققان ریسک مرده زایی را با ریسک مرگ نوزاد تازه متولدشده مقایسه کردند. مرگ نوزاد تازه متولدشده به معنای مرگ نوزاد حداکثر تا ۲۸ روز بعد از زایمان است.

هرچقدر مدت بارداری دوقلوها طولانی تر شود، ریسک مرده زایی هم افزایش می یابد. اما ریسک مرگ نوزاد تازه متولدشده با افزایش طول مدت بارداری کاهش می یابد. در بارداری های که هر دو جنین دارای یک جفت جداگانه باشند، ریسک مرده زایی و مرگ نوزاد تازه متولدشده تا هفته ۳۷ بارداری به یک اندازه است. با این حال اگر زایمان تا هفته ۳۸ به تعویق بیفتد ریسک مرده زایی به ازای هر ۱۰۰۰ تولد، ۹ مرگ است. در بارداری های که دوقلوها دارای جفت مشترک باشند، در صورت طولانی شدن بارداری بیش از ۳۶ هفته، ریسک مرده زایی بیشتر از مرگ نوزاد تازه متولدشده است.

به گفته محققان، میزان بروز مشکلات سلامت نوزاد تازه متولدشده با افزایش طول مدت بارداری کاهش می یابد. یافته های این مطالعه اذعان دارد که زایمان بارداری های دوقلو با دو جفت جداگانه باید در هفته ۳۷ بارداری انجام شود تا از افزایش قابل توجه مرده زایی پیشگیری شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.