۵۲۵۹۸
۹۴۷۹
۹۴۷۹

واکسن هپاتیت در بارداری، مجاز است؟

ایمن سازی زنان باردار بدون سابقه واکسیناسیون وبا سابقه واکسیناسیون با یکدیگر متفاوت است.

رویان ماما: واکسن توام بالغین (دیفتری-کزاز)،واکسن آنفلوانزا وهپاتیت B واکسن هایی هستند که می توان با شرایط خاص به خانم های باردار تلقیح نمود.

1-واکسن توام بالغین:این واکسن باکتری کشته شده دیفتری و کزاز می باشد .و در دوران بارداری میتوان به خانمها تلقیح کرد.البته چنانچه از آخرین نوبت تلقیح این واکسن کمتر از ده سال گذشته باشد و خانم باردار شده باشد،نیازی به تلقیح آن نیست .ولی اگر از آخرین نوبت ده سال یا بیشتر گذشته باشد،خانم باردار باید یک نوبت تلقیح نماید.

۲-واکسن انفلوانزا:خانمهای بارداری که سه ماهه دوم و سوم آنها در فصل پاییز یا زمستان باشد می توانند واکسن آنفلوانزا را تلقیح نمایند.

3-واکسن هپاتیت ب:این واکسن در سه نوبت (بعد از واکسن اول واکسن دوم با فاصله یک ماه از اولی و واکسن سوم با فاصله شش ماه از اولی )تلقیح می شود.

۴-واکسن مننژیت:خانمهای بارداری که قصد سفر به مناطقی مانند مکه،کربلا و…. دارند میتوانند این واکسن را تلقیح کنند.

5-واکسن سرخجه:ویروس سرخجه سبب بیماری می شود که در افراد غیر باردار اهمیت زیادی ندارد.در حالی که در طی بارداری باعث سقط وناهنجاری های مادرزادی شدید می شود.خانم هایی که قصد باردار شدن دارند،ابتدا باید آزمایش آنتی بادی سرخجه را انجام دهند و در صورتی که به این بیماری مبتلا نشده باشند یا قبلا واکسن این بیماری را تلقیح نکرده اند،قبل از بارداری حتما باید بر علیه این بیماری واکسینه شوند.

بهتر است ۲-۱ ماه بعد از تزریق این واکسن بارداری اتفاق نیفتد.هر چند که مدارک علمی که بر اساس مطالعات مختلف انجام شده جمع آوری شده اند هیچ گونه ناهنجاری مادر زادی در موارد باردار شده در زمان کمتر از یک ماه پس از واکسن گزارش نکرده اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.