جدایی موقت و تحکیم روابط! موفقیت یا شکست در رابطه با جدایی موقت؟
اگر جدایی موقت به صوت درستی انجام شود، می تواند در مواردی منجر بهبود و تقویت پایه های ازدواج شود. بیشتر زوج ها بر اثر اختلافات و مطابق میل خودشان، شروع به جدایی موقتی می کنند. البته تامم آن ها موفق نشده و برخی دچار طلاق و جدایی دائمی شده اند.
جدایی موقت و تحکیم روابط! موفقیت یا شکست در رابطه جدایی موقت؟
اگر جدایی موقت به صوت درستی انجام شود، می تواند در مواردی منجر بهبود و تقویت پایه های ازدواج شود. بیشتر زوج ها بر اثر اختلافات و مطابق میل خودشان، شروع به جدایی موقتی می کنند. البته تامم آن ها موفق نشده و برخی دچار طلاق و جدایی دائمی شده اند. شاید فکر کنید که جدا زندگی کردن می تواند شما را برای همیشه از هم دیگر دور و جدا کند. در حالی که شما می توانید در یک محل زندگی باشید، اما با فاصله از همدیگر زندگی می کنید. بیشتر همسران از این فاصله و جدایی می ترسند و توان تحمل دوری را ندارند. ارگ این جدایی زیر نظر متخصصان سلامت روان از جمله روانشناسان انجام شود، درصد اشتباه و جدایی را به شدت کاهش می دهد. حالا چگونه جدایی موقتی موفق آمیزی داشته باشیم:
۱. کمک گرفتن از یک روانشناس
هیچ وقت بدون مشورت از مشاور خانواده یا یک روانشناس، به صورت خودسرانه اقدام به جدایی موقت نکنید. چرا که در این حالت اوضاع روابط شما بدتر می شود. در صورتی که تنش در بین زوجین زیاد باشد، باید با رهنمودهای روانشناس اقدام به جدایی موقت کرد.
۲. داشتن انتظارات معقولانه
از این که می خواهید اقدام به جدایی موقت کنید، باید انتظارات روشن و در عین حال معقولانه ای داشته باشید. باید سعی کنید که احساسات خودتان و شرین زندگی خود را جریحه دار نکنید. نیازها و موارد الزامی که باید در رابطه رعایت شود را یادداشت کرده و شرایط آن را در هنگام جدایی بررسی کنید.
۳. حفظ ارتباط منظم
جدایی موقت به این معنی نیست که غیبت طولانی داشتاه باشید و اصلا به طرف مقابل خود هیچ اهمیت ندهید. بلکه شما با رعایت فاصله باید از یکدیگر خبر بگیرید. معمولا باید افراد به مدت 6 ماه از هم جدا باشند اما بی خبر هم نباشند. شاید زیاد همدیگر را نبینند یا با هم رابطه برقرار نکنند، اما باید بتوانند از چشم همدیگر هم دور نشوند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼