۱۰۵۸۲۲
۱۰۸۹۹
۱۰۸۹۹

خشکی پوست در نوزادان، روغن بچه خوبه؟

مصرف نرم کننده ها برای از بردن خشکی و پیشگیری از خشکی پوست ضرورت دارد.

نرم کننده ها مانند کرم ها، لوسیون های بچه و روغن ها برای جلوگیری یا معالجه خشکی پوست در نوزادان به کار می روند. درجه رطوبت پوست به ظرفیت طبقه سطحی پوست در جذب و نگهداری آب بستگی دارد.

مصرف نرم کننده ها برای از بردن خشکی و پیشگیری از خشکی پوست ضرورت دارد. نرم کننده های مناسب علاوه بر برطرف کردن خشکی می توانند با حفظ اسیدیته پوست، مانعی در جهت تجمع میکروب ها و قارچ ها هم باشند.

روغن بچه می تواند جایگزین مناسبی برای چربی های طبیعی پوست شود و اثرات نامطلوب شستشوی با آب و صابون را جبران کند. معمولا مقداری از این روغن را ابتدا روی کف دست بچه ریخته و سپس روی پوست کودک می مالند.

هنگام ماساژ روزانه ی کودک، به علت خشک بودن پوست نوزادان برای اینکه پوست آنها آزار نبیند، بهتر است از این روغن ها برای ماساژ استفاده شود. ضمنا استفاده از روغن بچه بهترین روش برای تمیز کردن قسمت هایی از پوست کودک است که با پوشک تماس دارد.

شوینده های کودک باید بسیار ملایم باشند، زیرا چربی پوست کودکان کمتر از بزرگسالان است و پوست آنها پس از حمام شدیدا خشک می شود. لذا برای جلوگیری از خشک شدن پوست کودک باید از شوینده های ملایم استفاده کنیم.

شامپوی بچه به دلیل PH خنثی موجب تحریک و سوزش چشم نمی شود و در بین شوینده ها، شامپوی بچه ملایم ترین ترکیب را دارد.صابون بچه نیز پاک کننده ای ملایم برای پوست لطیف کودک است و با دارا بودن میزان بالایی از اسید های چرب و PH معادل پوست طبیعی، هیچ گونه تحریکی ایجاد نمی کند.

البته در صابون بچه نباید هیچ رنگ و اسانس غیرطبیعی به کار رود تا ایجاد حساسیت نکند.پوشک کردن کودک در عین حال که ضروری است، اما می تواند سبب ایجاد حالت ناراحت کننده "ادرار سوختگی" شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.