۱۸۴۵۲۹
۱۰۵۶
۱۰۵۶

ویژگی نوزاد در سه ماهگی، اتفاقات جدیدتری در راهه

در این ماه شما و همسرتان بسیار متعجب خواهید شد و باید منتطر اتفاقات جدیدتری نیز باشید.

در این ماه شما و همسرتان بسیار متعجب خواهید شد و باید منتطر اتفاقات جدیدتری نیز باشید. نوزاد شما هر ماه شیرین تر از قبل می شود و شما را با چالش های جدیدی مواجه می کند. اما شما دیگر به اوضاع مسلط شده اید و با کمی آرامش به راحتی می توانید این روزها را پشت سر بگذارید و از لحظه لحظه آن لذت ببرید و این لحظات را با دوربین ماندگارتر کنید.

ویژگی نوزاد در هفته اول در سه ماهگی
نوزاد شما در این ماه سعی دارد خود را با روز و شب تطبیق دهد و بدنش را به خواب شبانه عادت دهد معمولا بین 6 تا 8 ساعت می خوابند اما بندانید که او در دوران جنینی و 9 ماه کامل خودش اختیار دار خوابش بوده و حالا در دنیای بیرون برایش سخت است که بخواهد به راحتی شب را از روز جدا کند و ساعت خوابش را تنظیم کند پس به او وقت دهید تا بتواند از پس این امر سخت بر بیایید و به او سخت نگیرید.
اگر شب هنگام با صدای نق نق های او از خواب بیدار شدید واکنش تندی نشان ندهید بگذارید او خودش به آرامی دوباره بخواب برود. سعی کنید شرایط خواب او را فراهم کنید تا در آینده نیز او بداند چه زمانی موقع خواب و چه زمانی موقع بیداریست. در این ماه می توانید صدای قهقه زدن هایش را بشنوید و لذت ببرید. یکی دیگر از ویژگی های سه ماهگی نوزاد این است که به کارهای شما واکنش کامل نشان می دهد می تواند با شما بازی کند.

ویژگی نوزاد در هفته دوم در سه ماهگی
کودکان در این سن سعی دارند به خود نظم بیشتری بدهند و اعضای بدن خود را با اراده و با نظم حرکت دهند. شاید شما متوجه این عمل نشوید و یا فکر کنید این حرکات برای کودک شما زود است اما او همچنان تلاش دارد تا نظم را در زندگیش راه دهد و شما به عنوان یک مادر و پدر مهربان می توانید با انجام تمرین هایی چون بازی با دست و بالا و پایین کردن هر دو دست باهم یا پاها به او یاد دهید که چگونه می تواند هم زمان دو دستش یا دو پایش را بالا و پایین کند و تسلط بیشتری بر روی عضلاتش داشته باشد.
تمرین دیگری که می توانید با او انجام دهید این است که آن را روی زمین صاف و نرم بر روی شکم بخوابانید تا با حرکت دادن دست و پایش کم کم یاد بگیرد سینه خیز روی زمین حرکت کند.

ویژگی نوزاد در هفته سوم در سه ماهگی
خیلی از والدین گلایه دارند ه چرا فرزندشان کتاب خوان نیست و علاقه ای به خواندن کتاب ندارد. راه حل بسیار ساده است اگر شما او را به این امر عادت دهید می توانید توقع داشته باشید که او کتاب را بهترین دوست خود در دوران بزرگسالی بداند. اگر شما از همین سنین او را با کتاب آشنا کنید می توانید توقع داشته باشید که در آینده او را با کتاب ببینید. فرک نکنید که او متوجه نمی شود و درک نمی کند کودک شما تنها قادر نیست مطالبی را که به او می گویید بازگو کند اما به راحتی می تواند کلمات را بشنود و یاد بسپارد شما با کتاب خواندن باعث می شوید که او به راحتی با صدای کلام شما آشنا شود و حس شنوایی اش تقویت گردد.
این روزها همه والدین تلاش دارند تا بتوانند بهتر و بیشتر با کودکشان ارتباط برقرار کنند و این عمل یک واکنش دو طرفه است همان قدر نیز نوزاد شما می خواهد که با شما و اطرافش ارتباط بگیرد و اما برای آن که بتوانید مهارت های اجتماعی او را از همین روزهای اول تولد پرورش دهید کافی ست چند نکته را بخواطر داشته باشید.
برای او کتاب های مختلف متناسب با ذهن کودکانه اش بخوانید. هرچه کتاب ها دارای تصاویر بیشتر و بزرگتر و رنگی باشند برای او مناسب تر است.
بغلش کنید و در خانه بچرخانید. اشیا منزل را به او نشان دهید و برایش از کارکرد آنها بگویید. مطمئن باشید او درک خواهد کرد.
سعی کنید از اشیا رنگی بزرگ و کودکانه که دارای رنگ های خاص و تند هستند استفاده کنید. اشیا را کمی دورتر از او بگذارید تا او با حس کنجکاوی اش به سمت آن حرکت کند.

ویژگی نوزاد در هفته سوم در چهارم ماهگی
خیلی ذوق نداشته باشید که هر روز با یک شگفتی از شیرخوار خود مواجه شوید او هم نیاز دارد تا اطلاعاتی را که دریافت می کند تحلیل کند و بعد بررسی به آنها واکنش نشان دهد. درباره خرید کتاب و اسباب بازی های مختلف باید به شما بگویم که شیرخواران و کودکان بیشتر از آنکه به اشیا جدید واکنش نشان دهند به استفاده مجدد از وسایل قبلی توجه دارد و این یعنی تکرار. احتمالا بارها با این مسئله که کودک دوستتان یا اقوامتان به خواندن یک کتاب به طور مکرر یا دیدن یک کارتون به دفعات زیاد مواجه شده اید پس نیازی نیست که هر بار و هر هفته برای او کتابی جدید یا اسباب بازی جدید بخرید.
در این هفته کودک شیرخوار شما دیگر توانایی آن را دارد که سرش را ۹۰ درجه بچرخاند و اگر شما صدایش بزنید به طرف صدای شما باز گردد. او توجه اش به شما بیشتر از قبل شده است و ممکن است در زمان شیرخوردن به شما نگاه کند و کلمات شما را که از دهانتان بیرون می آید دنبال کند.
شاید هنوز خواب شیرخوار شما منظم نشده باشد اما جای نگرانی نیست. اما می توانید با چند کار به او کمک کنید تا بهتر با زمان خوابش کنار بیاید.
تعداد دفعات خواب او را در طول روز کم کنید و نگذارید بیشتر از چند بار در طول روز چرت های کوتاه بزند.
آخرین وعده شیر شب را به او کامل بدهید و بگذارید با شکم سیر به خواب برود تا در طول شب به دلیل گرسنگی از خواب بیدار نشود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.