محل خواب نوزاد، اتاق مجزا بهتر است؟
آن دسته از نوزادانی که از سن ۴ ماهگی در اتاقی مجزا می خوابند نسبت به نوزادانی که در اتاقی مشترک با والدین خود به خواب می روند خواب شبانه بدون وقفه طولانی تری دارند.
حاصل جدیدترین مطالعات انجام شده توسط پژوهشگران آمریکایی نشان داد آن دسته از نوزادانی که از سن ۴ ماهگی در اتاقی مجزا می خوابند نسبت به نوزادانی که در اتاقی مشترک با والدین خود به خواب می روند خواب شبانه بدون وقفه طولانی تری دارند. مناسب ترین زمان برای خواب نوزاد به تنهایی و در اتاقی مجزا چه سنی است؟ این سوال یکی از مباحث مهمی است که بسیاری از والدین جوان را دچار سردرگمی کرده است. سال گذشته آکادمی طب اطفال آمریکا به منظور کاهش سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) به والدین توصیه کرد که نوزادان خود را حداقل تا شش ماه پس از تولد و در صورت امکان تا یک سالگی در اتاق مشترکی که خود حضور دارند بخوابانند.
۴۰ دقیقه خواب بیشتر
محققان دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا در جدیدترین مطالعات خود که گزارش نهایی آن در مجله Pe-diatirics به انتشار رسیده به بررسی دقیق تر این نظریه پرداختند. محققان به منظور انجام این مطالعه پرسشنامه ای را در رابطه با الگوی خواب نوزاد تهیه کرده و آنها را در اختیار ۲۳۰ مادر جوانی که برای نخستین بار صاحب فرزند شده بودند قرار دادند حاصل بررسی های انجام شده در پایان نشان داد آن دسته از نوزادانی که از ۴ ماهگی در اتاق های مجزا می خوابند نسبت به نوزادانی که در اتاق مشترک با والدین خود به خواب میروند خواب بهتر و طولانی تری را تجربه می کنند. این دقایق خواب اضافه به تدریج و در طول هفته ها افزایش می یابد به طروی که مدت زمان خواب این نوزادان با رسیدن به سن ۹ ماهگی به طور متوسط ۴۰ دقیقه بیشتر از نوزادانی است که در اتاقی مشترک با والدین خود به خواب می روند علاوه بر آن براساس نتایج حاصل ازن مطالعه به نظر می رسد که عادات خواب کسب شده در طول نخستین ماههای زندگی نوزاد در آینده نیز همچنان ادامه خواهد داشت. به این ترتیب مدت زمان خواب آن دسته از نوزادانی که از سن ۹ ماهگی در اتاقی مجزا می خوابند در سن دو و نیم سالگی ۴۵ دقیقه بیشتر از
نوزادانی است که همچنان در یک اتاق مشترک با والدین خود به خواب می روند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼