۱۳۷۹۱۶
۸۹۵۵
۸۹۵۵

ویژگی اسباب بازی کودکان، توجه کنید

اسباب بازی‌های آموزشی می‌تواند برای کودکان الهام‌بخش بوده و اعتماد به نفسشان را افزایش دهد.

بچه‌ها دنیای اطرافشان را با بازی کشف می‌کنند و هر موضوعی که می‌خواهید یاد بگیرند،‌کافی است در قالب بازی باشد تا ببینید چطور خیلی راحت و بی‌دردسر به هدف‌تان می‌رسید. آنها بمب انرژی هستند و می‌بینید که لحظه‌ای آرام نمی‌گیرند و به همه محرک‌های اطرافشان واکنش نشان می‌دهند و هرچه بزرگ‌تر می‌شوند علاقه‌مندی‌هایشان را بیشتر نشان می‌دهند. به همین دلیل اسباب بازی‌های آموزشی می‌تواند برای کودکان الهام‌بخش بوده و اعتماد به نفسشان را افزایش دهد.

ویژگی بازی‌های آموزشی
این بازی‌ها می‌توانند قدرت درک کودک را افزایش دهند و حس کنجکاوی او را تحریک کند. هر بازی آموزشی باید بتواند سوالات زیادی در ذهن کودک ایجاد کند به طوری که او تمایل داشته باشد آن بازی را کشف کرده و به جواب برسد. در عین حال این قبیل بازی‌ها حس خلاقیت کودک را تقویت می‌کند و در عین حال می‌تواند مهارت‌های جدیدی به کودک اضافه کند. علاوه بر همه اینها،‌ ویژگی بسیار مهم بازی آموزشی آن است که به دور از خشونت بوده و به هیچ عنوان این موضوع را ترغیب نمی‌کند.

ویژگی اسباب بازی کودکان، توجه کنید

راهنمای انتخاب بازی آموزشی
یادگیری با رنگ انجام می‌شود: اسباب بازی‌های آموزشی کودکان نوپا در رنگ‌های گوناگون و متنوع ارائه می‌شود. همین موضوع می‌تواند به والیدن کمک کنند که یادگیری رنگ را با کودک‌شان تمرین کنند. تشخیص رنگ یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای افزایش مهارت ذهنی کودک و تقویت حافظه اوست.
یادگیری با شکل انجام می‌شود: والدین باید بدانند که کودکان از هر چیز جدیدی استقبال می‌کنند بنابراین خیلی راحت می‌توانند اشکال و اندازه‌ها را یاد بگیرند. والدین می‌توانند همراه با یادگیری اشکال و اندازه‌ها، آنها را بشمرند و به این ترتیب شمارش را هم همراه با شکل و سایز به کودک آموزش دهند.
یادگیری با تقویت مهارت‌های حرکتی انجام می‌شود: در یک فضای مساعد کودکان مهارت‌های حرکتی را سریع‌تر یاد می‌گیرند. به این ترتیب کودک می‌تواند کارهایی مانند فشار دادن، روی پا راه رفتن،‌ دویدن و حتی بالا رفتن را انجام دهند. این مهارت‌های حرکتی برای کشف دنیای بیرون ضروری و حیاتی است. به این ترتیب شما می‌توانید با اسباب بازی‌های آموزشی با خیال راحت این قبیل مهارت‌ها را به کودک آموزش دهید.
یادگیری با بازی ساختنی و پازل انجام می‌شود: اسباب بازی‌های آموزشی کودک می‌تواند کنجکاوی کودک را پرورش دهد. او می‌خواهید کشف کنید و به ایده‌های جدید برسد. کودک با انجام بازی‌های ساختنی و پازل به احساس استقلال می‌رسد چون طراحی و ساختن را خودش یاد می‌گیرد.
یادگیری با تصاویر بزرگ انجام می‌شود: کودک نوپا به راحتی جذب اسباب‌بازی‌هایی می‌شود که تصاویر رنگی و جذاب دارند. پدر و مادر می‌توانند کتاب‌های چاپی و آموزشی را برای تقویت آنچه کودک باید بیاموزد،‌ استفاده کنند. برخی مواد چاپی می‌توانند صدادار باشند و این جذابیت بازی را برای کودک افزایش می‌دهد و در عین حال توانایی‌های شناختی کودک به این ترتیب زیاد شده و تقویت می‌شود.

به سن و سال توجه کنید
هر بازی آموزشی که قصد خریدش را دارید باید به سن و سال کودک‌تان و مناسب بودن آن برای فرزندتان مطمئن شوید.- اسباب بازی را مناسب سن کودک انتخاب کنید، بازی کودک با اسباب بازیی که از سن کودک پایین‌تر است او را از تلاش بازداشته و کودک را به دستیابی آسان به خواسته‌ها عادت می‌دهد. این مسئله درباره بازی‌هایی که از سن کودک بزرگتر است هم صادق است. به این ترتیب که سختی نامناسب این بازی‌ها کودک را از تلاش ناامید کرده و او را از ادامه فعالیت باز می‌دارد و تفکر شکست در مقابل تلاش را به ذهن او القا می‌کند. به این موضوع دقت داشته باشید که اسباب بازی آن هم از نوع آموزشی باید باعث رشد ذهنی و جسمی کودک شود و در عین حال لذت و هیجان و تفریح را از کودک نگرفته و او را مجبور به انجام کاری نکند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.