۱۸۵۲۲۲
۱۱۱۴
۱۱۱۴

اسباب بازی برای کودکان، کم خوبه یا زیاد؟

دیگر نگران جمع کردن اسباب بازی‌های کودک خود و مرتب کردن آن‌ها نباشید.

دیگر نگران جمع کردن اسباب بازی‌های کودک خود و مرتب کردن آن‌ها نباشید. تا امروز جمع کردن قطعه‌های لگو، اسباب بازی‌های کوچک و قطعه‌های خانه سازی برای پدرها و مادرها دردسر بود. تحقیقات اخیر نشان داده است که کودکان با اسباب بازی کمتر ، شادتر هستند و این دلیل خوبی است که پدرها و مادرها مجموعه‌های اسباب بازی‌ کودک خود را کاهش بدهند.
تحقیقاتی که در زمینه رشد و تربیت کودکان انجام شده است نشان داده است که کودکان در محیطی با اسباب بازی کمتر شادتر هستند و محیط سالم‌تری برای بازی در اختیار دارند. محققان ۳۶ کودک بین ۱۸ تا ۳۰ ماه را برای ۳۰ دقیقه در دو محیط بازی متفاوت مورد بررسی قرار دادند، اولین محیط باری ۴ اسباب بازی داشت و در دومین محیط ۱۶ اسباب بازی قرار داشت.

اسباب بازی کمتر ، کودکان خلاق تر

محققان دریافتند که کودکان در محیطی که تعداد اسباب بازی‌ کمتر بود، برای مدت زمان بیشتری سرگرم بازی بودند. چرا که اسباب بازی‌های کمتری برای انتخاب وجود دارد، بچه‌ها از خلاقیت ذاتی خود استفاده می‌کنند، راه‌های متفاوتی برای بازی با یک اسباب بازی پیدا می‌کنند و از همه مهمتر مهارت‌های درک و یادگیری آن‌ها تقویت می‌شود.
آن‌ها واقعا با اسباب بازی‌های کمتر بیشتر هیجان زاده می‌شوند. محققان می‌گویند:
-اسباب بازی‌های زیاد باعث می‌شود که حواس بچه‌ها پرت شود و نتوانند روی بازی تمرکز کنند و همچنین باعث می‌شود که اسباب بازی را که در دست دارند رها کنند و به سراغ وسایل دیگر بروند.
یک قانون ساده وجود دارد، هرچه اسباب بازی‌ها بیشتر باشند،کودکان کمتر تمرکز می‌کنند. در سال‌های اولیه رشد کودکان، مدت زمان تمرکز آن‌ها کوتاه است که با در اختیار قرار دادن اسباب بازی‌های زیاد این وضعیت را بدتر می‌کنید.
به طور خلاصه علم امروزه نشان دهنده این حقیقت است که اسباب بازی کمتر موجب وضعیت شادتری برای کودک می‌شود.

منبع: کودکت

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.