۱۸۹۷۴۶
۸۱۵
۸۱۵

راحت خوابیدن کودک، راهکاری برای مادران

هر مادری در دوران بارداری تا به دنیا آمدن فرزندش خوشحال است. بنابراین، اکثر آن‌ها درک می‌کنند که خواباندن کودک روی شکم مادر فواید بسیاری دارد.

هر مادری در دوران بارداری تا به دنیا آمدن فرزندش خوشحال است. بنابراین، اکثر آن‌ها درک می‌کنند که خواباندن کودک روی شکم مادر فواید بسیاری دارد. خواباندن کودک روی شکم مادر مزایای زیادی برای مادر و کودک دارد.

۱. افزایش پیوند عاطفی
اصلی‌ترین مزیت این روش این است که به بالا بردن پیوند عاطفی بین مادر و کودک کمک می‌کند. این فعالیت به شما کمک می‌کند تا بسیار به کودک نزدیک شوید. بنابراین توصیه می‌شود این کار را هر روز و هر زمان که فرصت داشتید انجام دهید.

۲. احساسات مثبت
انجام این کار به مادران دارای کودک مبتلا به سندرم آبی کمک می‌کند تا حس بهتری داشته باشند. برخی مادرانی که به تازگی وضع حمل کرده‌اند ممکن است حس عدم قطعیت یا اطمینان نسبت به دوران بارداری و تولد فرزندشان نداشته باشند، ولی با انجام این کار حس مثبتی برای مادر ایجاد خواهد شد. در نتیجه اعتماد به نفس مادر را برای پرورش کودک بالا می‌برد.

۳. دور کردن استرس
یکی دیگر از مزایای خواباندن کودک روی شکم برای مادر این است که استرس را کاهش می‌دهد. از آن جایی که زمان خواب کودک ممکن است آزار دهنده شود، این فعالیت می‌تواند موجب حس آرامش شود.

۴. آرامش
این فعالیت همچنین به مادر کمک می‌کند زمانی را در کنار کودک خود آرام بگیرد. بنابراین خوب است بعد از تولد این کار انجام شود. قرار دادن کودک روی شکم مادر می‌تواند موجب آرامش خاطر و حس خوب شود.

۵. آرامش ذهن
این فعالیت می تواند ذهن مادر را آرام‌تر و بهتر کند. این کار باعث شاد شدن مادران شده و از سالم به دنیا آوردن فرزندشان احساس غرور خواهند کرد. بنابراین، خوب است هر روز صبح یا در زمان خواب نوزاد این کار را انجام دهید.

۶. شیردهی ساده‌تر
قرار دادن کودک روی شکم می‌تواند وضعیت شیردهی را برای مادر تسهیل کند. بنابراین در زمان شیردهی از این کار استفاده کنید.

۷. تنفس بهتر
واقعا جای تعجب دارد که خواباندن کودک روی شکم مادر می‌تواند به بهبود سیستم تنفسی مادر کمک کند. بنابراین، به شش‌ها کمک می‌کند تا در زمان حضور کودک روی شکم به تقویت خود بپردازند.

۸. گرم شدن کودک
خواباندن کودک روی شکم مادر نه تنها برای مادر مفید است بلکه برای نوزاد نیز یک اقدام مفید به حساب می‌آید. خواباندن کودک روی شکم مادر موجب گرم نگه داشته شدن بدن نوزاد می‌شود. از آن‌جایی‌که حرارت بدن مادر به بدن نوزاد منتقل می‌شود می‌تواند از بروز علائم هیپوترمی یا سرمازدگی جلوگیری می‌کند.

۹. گردش بهتر خون
این فعالیت همچنین به بهتر شدن گردش خون نوزاد نیز کمک می‌کند. بنابراین، خواباندن کودک روی شکم مادر کم می‌کند تا نوزاد گردش خون بهتری داشته باشید و از بروز مشکلات مرتبط با گردش خون اجتناب می‌کند.

۱۰. احساسات مثبت
نوزادان نیز می‌توانند احساسات مثبت خودشان را داشته باشند. آن‌ها حس دوست داشته شدن از سوی والدین‌شان را درک می‌کنند و خواباندن کودک روی شکم مادر یک راه خوب برای پرورش این حس مثبت برای نوزاد است.

۱۱. حس اطمینان
نوزاد وقتی در این حالت قرار بگیرد حس اطمینان به او دست می‌دهد. این یک حس طبیعی است که وقتی کودک نزدیک والدینش قرار دارد آن را احساس می‌کند. بنابراین خواباندن کودک روی شکم مادر بسیار مفید است و روز یا شب هر زمان کودکان به خواب می‌رود این کار را انجام دهید.

۱۲. تسهیل شیر خوردن
این وضعیت می‌تواند به تسهیل فرآیند سینه گرفتن کودک کمک کند. بنابراین می‌توان در جلسات شیردهی از این روش استفاده کرد و نوزاد را روی شکم مادر خواباند. هم به تسهیل شیر خوردن کمک می‌کند و هم هضم آن را بهتر می‌کند.

۱۳. تحریک فعالیت عضلانی و حرکتی
خواباندن کودک روی شکم مادر به تحریک فعالیت حرکتی کودک کمک می‌کند. از آن‌جایی که کودک به صورت طبیعی سعی می‌کند مادر را بگیرد، به شکم مادر چنگ می‌زند و تلاش در گرفتن آن دارد. بنابراین برای توسعه فعالیت حرکتی نوزاد مفید است.

۱۴. ضربان قلب بهتر
با خواباندن کودک روی شکم مادر تنفس کودک بهتر می‌شود. به تقویت شش‌های کودک کمک می‌کند و در نیتجه ضربان قلب خوبی ایجاد می‌شود. بنابرایت، این کار را هر روز تکرار کنید و آن را به یک عادت تبدیل کنید. خواباندن کودک روی شکم مادر اثرات مثبت زیادی دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.