کارهای ممنوع در بارداری، کدامند؟
با شروع دوران بارداری یک سری کارها است که بهتر است خانم های باردار از آن ها دوری کنند.
با شروع دوران بارداری یک سری کارها است که بهتر است خانم های باردار از آن ها دوری کنند. در این مقاله در نظر دارم کارهای ممنوعه دوران بارداری را با تو در میان بگدارم.
طب سوزنی و ماساژ
با این که طب های سنتی نظیر ماساژ درمانی و طب سوزنی از جمله درمان های سالم و بدون عوارض شناخته میشوند ولی زمان هایی در دوران بارداری وجود دارند که باید حتی از طب های سنتی هم پرهیز کنی؛ برای مثال در سه ماه اول بارداری از ماساژهای ناحیه شکم دوری کن.
در مورد طب سوزنی هم حتماً به طبیبی مراجعه کن که دوره های مخصوص طب سوزنی برای خانمهای باردار را گذرانده و در ضمن تجربه انجام طب سوزنی روی خانمهای باردار را داشته باشد.
حتماً در نظر داشته باش که قبل از شروع طب سوزنی، به درمانگر خود اطلاع بدهی که باردار هستی چرا که نقاطی در طب سوزنی وجود دارند که برای خانم های بارداری مثل تو مضر هستند.
در کل طب های سنتی در دوران بارداری نسبت به طب نوین عوارض بسیار کمتری دارد و در هر صورت در مورد نحوه درمانی که میخواهی به کار ببری با پزشکت مشورت کن.
مواد شوینده
تا جایی که میتوانی از مواد شوینده شیمیایی در دوران بارداری استفاده نکن. اگر لازم است از این مواد استفاده کنی، قبل از استفاده روی ظرف آن را بخوان و مطمئن شو که منع استفاده برای خانم های باردار نداشته باشد و در طول استفاده موارد ایمنی درج شده روی ظرف محصول را حتماً رعایت کن.
از استفاده از محصولات شوینده ای که ماده نفتالین و یا مشتقات آن را دارند به شدت خودداری کن. این ماده در برخی مواد سفید کننده و یا جرم گیر به کار میرود. با خواندن ترکیبات درج شده روی این قبیل محصولات میتوانی از نبود آن در ماده ای که استفاده می کنی مطمئن شوی.
ورزش
اول از همه حتماً با پزشکت در مورد ورزش کردن صحبت کن و مطمئن باش که چه ورزشهایی را میتوانی انجام دهی و چه ورزشهایی را نباید انجام بدهی.
قطعاً تو هم مانند هر خانمی دوست داری همیشه سرحال و خوش فرم باشی. معمولاً خانم های باردار روزانه ۳۰ دقیقه پیاده روی، شنا و یا یوگا انجام میدهند که باعث کاهش استرس، ماندن در وزن سلامت و جلوگیری از ناراحتیهایی نظیر کمر درد میشود.
لوسیون ها و کرم های برنزه کننده
لوسیون ها و کرم هایی که رنگ پوست را برنزه می کنند اکثراً حاوی مادهای به نام DHA است که البته مادهای غیر سمی است ولی بر روی لایه بیرونی پوست اثر میگذارد و با تولید رنگ دانه های قهوه ای در آن باعث میشود لایه بیرونی پوست بمیرد. پس از مدتی با بازسازی پوست اثر این ماده بر روی پوست از بین میرود.
ولی به دلیل این که ممکن است DHA در دوران بارداری ایجاد آلرژی کند، بهتر است از مصرف آن در دوران بارداری دوری کنی.
رنگ مو
کلیه تحقیقاتی که تا کنون در زمینه رنگ مو در دوران بارداری انجام شده است، نشان میدهد که رنگ کردن موها در دوران بارداری میتواند بی ضرر باشد اگر از رنگ موهای طبیعی فاقد آمونیاک استفاده کنی و مادههای شیمیایی قوی نظیر دکلره را در ترکیب رنگی که میخواهی به موهایت بزنی، به کار نبری.
با این وجود بهتر است حداقل تا هفته دوازدهم بارداری از رنگ کردن موها پرهیز کنی.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼