ثبات رواني کودکاني که با لقاح مصنوعي بدنيا مي ايند/// رد شده
نتايج مطالعات دانشمندان انگليسي که امروز شنبه اعلام شد نشان مي دهد ثبات و بهداشت رواني کودکاني که از طريق مادران نيابتي و يا با روش لقاح مصنوعي متولد مي شوند، نسبت به کودکاني که به صورت طبيعي بدنيا مي ايند، کمتر نيست.// رد شده
نتايج مطالعات دانشمندان انگليسي که امروز شنبه اعلام شد نشان مي دهد ثبات و بهداشت رواني کودکاني که از طريق مادران نيابتي و يا با روش لقاح مصنوعي متولد مي شوند، نسبت به کودکاني که به صورت طبيعي بدنيا مي ايند، کمتر نيست .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، گروهي از دانشمندان انگليسي وابسته به مرکز تحقيقات خانواده دانشگاه کمبريج به سرپرستي فردي به نام پولي کاسي ، با بيش از يکصد خانواده که کودکان انها با روش لقاح مصنوعي به دنيا امده بودند، مصاحبه کردند و از انها تست روانشناسي به عمل اورند. اين آزمايش در حکم گسترده ترين تحقيق درباره نگراني هاي موجود درباره پايين بودن عزت نفس و نيز رفتار نامناسب والدين و همسالان با کودکاني است که با روش لقاح مصنوعي و يا نيابتي به دنيا مي ايند .
دانشمندان نتايج به دست امده از اين تحقيق را با نتايج مربوط به بررسي هفتاد خانواده ديگر که کودکان انها به شکل طبيعي به دنيا امده بودند، مقايسه کردند. در اين ازمايش از هر يک از کودکان خواسته مي شد نوع و ميزان نزديکي روابط خود را با هر يک از اعضاي خانواده بر روي نقشه اي حاوي دواير متحد المرکز نشان دهند .
پولي کاسي سرپرست اين گروه تحقيقاتي گفت "ما به اين نکته دست يافتيم که خانواده ها از نظر کيفيت کلي رابطه بين مادر و فرزند و نيز پدر و فرزند تفاوت چنداني با هم ندارند ."
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼