بالش طبی برای بزرگسال، چگونه بهترین مدل را انتخاب کنیم؟
بالش طبی بزرگسالان میتواند سلامت جسمانی آنها را تحت پوشش خود قرار داده و از بروز مشکلاتی همچون کمر درد، ریفلاکس معده، گردن درد و... جلوگیری میکند.
به طور کلی بالشهای طبی میتوانند به منظور قرارگیری درست سر، گردن و همینطور شانهها مورد استفاده قرار بگیرند. به همین دلیل هم هست که معمولاً استفاده از این بالشها به مراتب هوشمندانهتر از سایر بالشها خواهد بود. در این مطلب میخواهیم به طور مفصل به موضوع بالش طبی برای بزرگسالان بپردازیم و شما را در انتخاب یک مدل مناسب یاری کنیم.
در این مقاله میخوانید:
- مزایای استفاده از بالش طبی
- اهمیت بالش طبی از نظر پزشکان
- آشنایی با انواع بالش طبی
دلایل استفاده از بالش طبی
علاوه بر مسئلهای که پیش از این به آن اشاره کردیم اگر بخواهیم دلایل استفاده از بالش طبی را به طور کامل بررسی کنیم میتوانیم به این موارد بپردازیم:
- از خشکی و سفتی گردن و شانههای در زمان بیداری جلوگیری میکند.
- درد گردن، شانه و کمر را کاهش میدهد.
- به بهبود آپنه و خروپف در زمان خواب کمک میکند.
- ریفلاکس اسید معده را کاهش میدهد.
- از بروز مشکلات گردن و یا شانه در آینده جلوگیری میکند.
بالش طبی، توصیه پزشکان
بسیاری از افراد، تنها از آنجایی که بالش طبی نسبت به مدلهای معمولی به مراتب راحتتر است آن را انتخاب میکنند. در صورتی که امروزه بسیاری از پزشکان و افراد متخصص توصیه میکنند که با انتخاب بالش طبی مناسب، شرایطی به مراتب بهتر از راحتی در زمان خواب را برای خود فراهم کنید.
با این کار، مراقبت از اندامهای بدن و جلوگیری از بروز مشکلاتی همچون ریفلاکس معده و... میتواند سلامت شما را به مراتب، بیشتر تأمین نماید.
بیشتر بخوانید: چرا نباید زیر سر نوزاد بالش گذاشت؟
انواع بالش طبی
به طور کلی بالشهای طبی که امروزه در بازار موجود هستند، انواع بسیار متفاوتی دارند و هر کدام از آنها نیز بسته به شرایط و موقعیت افراد، کاربردی خواهند بود. در ادامه شما را با انواع بالش طبی آشنا میکنیم:
1- بالش طبی دو قلهای
این مدل از بالشهای طبی برای پر کردن شکاف بین سر و شانه طراحی شدهاند و به همین دلیل نیز میتوانند در بهبود وضعیت گردن و همینطور درد گردن و شانه، بسیار مؤثر باشند. همانطور که از نام این مدل بالش طبی بر میآید، این بالشها در دو قسمت، شیب بیشتری دارند که یکی از آنها از دیگری نیز بلندتر است.
شیب کوتاهتر مخصوص خواب به پشت و شیب بلندتر مربوط به پهلو خواهد بود و شما میتوانید بسته به مدل خواب خود، بالش را به چرخش در آورید.
۲- بالش طبی گردنی
این بالش، نسبت به مدل قبلی عمق کمتری دارد و در نتیجه فشار کمتری را نیز به گردن شما وارد میکند. فرورفتگی میانی این بالش برای خواب به طرف پشت طراحی شده، در چنین شرایطی، سر و گردن شما کاملاً صاف و راحت قرار خواهد گرفت و از ورود هر گونه فشار اضافی از روی گردن نیز جلوگیری خواهد شد.
اگر میخواهید به پهلو بخوابید نیز میتوانید بالش را بچرخانید و به گونهای بخواهید که بین سر و شانههایتان فاصله افتاده و گردنتان نیز به درستی قرار بگیرد.
۳- بالش طبی بدنی
بالشهای بدنی به شکلی طراحی شدهاند که بتوانند در زمان خواب به پهلو از تمام بدن شما به طور کامل، محافظت نمایند. طول بالش تمام طول پشت بدن شما را تحت پوشش خود قرار میدهد و به همین دلیل نیز برای افراد که مشکلات کمر و یا سیاتیک دارند بسیار مناسب خواهد بود.
در کنار این هم، بالشهای بدنی انتخاب بسیار خوب و ایده آلی برای خانمهای باردار به عنوان بالش بارداری است تا هم از بدن آنها مراقبت کند و هم از بروز مشکلات معده برای آنها جلوگیری نماید. قسمت بالایی این بالش، مانند بالشهای معمولی عمل میکند، اما بعد با بلند کردن سر شما، امتداد سر، گردن و ستون فقرات را به صورت کاملاً استاندارد و درست، شکل خواهد گرفت.
۴- بالش طبی شیبدار
این نوع از بالشهای طبی شب دار با شیب ملایم خود، بدن شما را کمی بلند میکنند و به همین دلیل نیز موقعیت بهتری را در شرایط کلی بدن شما در زمان خواب ایجاد مینمایند. از جمله مزایای استفاده از بالش طبی شیبدار میتوان به جلوگیری از خروپف در خواب، آپنه خواب، مشکلات معده ، آلرژی، سرماخوردگی، آنفولانزا، ریفلاکس، آرتروز و... اشاره کرد.
با استفاده از این بالش میتوانید در زمان خواب به پهلو و پشت، خیالتان از قرارگیری درست سر و گردنتان راحت باشد.
به همین دلیل نیز استفاده از این مدل بالش طبی به صورت تنها و تکی، تمام نیاز شما را برطرف خواهد کرد. این بالش غالباً در مدت زمان طولانیتری، شکل ظاهری خود را حفظ کرده و از بدن شما مراقبت میکند.
5- بالش طبی لولهای و چندمنظوره
این مدل از بالشها قابلیت انعطافپذیری بالایی دارند و همانطور که از نامشان نیز بر میآید، چندمنظوره بوده و میتوانند متناسب با نیاز بدن شما به خوبی شکل بگیرند. در ساخت این مدل بالش طبی از مهرههای میکرو استفادهشده و شکلگیری آسان و راحتی نیز پیدا کرده است.
شما میتوانید این بالش را در میان پاهایتان قرار دهید، آنها را در امتداد پشتتان بگذارید، پست سر و گردن قرار دهید و... بنابراین با کمک این بالش، بدن شما به خوبی در حالت استاندارد و درستی قرار خواهد گرفت.
قیمت بالش آنتی رفلاکس بزرگسالان چقدر است؟
قیمت بالش آنتی رفلاکس بزرگسالان از حدود 290 هزار تومان آغاز میشود و به حدود ۵۰۰ هزار تومان میرسد.
با انتخاب یک بالش طبی مناسب، آن هم با توجه به نیاز و شرایط جسمی خود میتوانید از بروز بسیاری از مشکلات عضلانی، آرتروز و... جلوگیری نمایید. یادتان باشد که هزینهای که برای این کار پرداخت میکنید چندان مهم نخواهد بود، مسئله مهم سلامتی شماست.
جمعبندی
با انتخاب یک بالش طبی مناسب ، آن هم با توجه به نیاز و شرایط جسمی خود میتوانید از بروز بسیاری از مشکلات عضلانی، آرتروز و... جلوگیری نمایید. یادتان باشد که هزینهای که برای این کار پرداخت میکنید چندان مهم نخواهد بود، مسئله مهم سلامتی شماست.
میتوانید پرسشهای خود را از متخصصین کلینیک ارتوپدی و توانبخشی بپرسید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼