۱۹۹۷۴۶
۱۴۳۲
۱۴۳۲

اختلال نعوظ در مردان، شایع ترین علل و درمان های آن

ناتوانی جنسی به ناتوانی مردان در رسیدن و یا حفظ نعوظ به مدت زمان طولانی برای داشتن رابطه ی جنسی، اشاره می کند.

ناتوانی جنسی به ناتوانی مردان در رسیدن و یا حفظ نعوظ به مدت زمان طولانی برای داشتن رابطه ی جنسی، اشاره می کند. گاهی اوقات مشکل در رسیدن به نعوظ و یا حفظ آن، امری بسیار رایج است و به طور کلی مشکل نگران کننده ای نیست. اگر این مشکل به طور مداوم رخ می دهد، لازم است با پزشک تماس بگیرید. اختلال نعوظ می تواند نشانه ای از وجود یک خطر در شرایط سلامتی مانند دیابت یا بیماری های قلبی باشد. صرف نظر از دلایل ناتوانی جنسی، اختلال نعوظ درمان نشده می تواند بر روابط جنسی و اعتماد به نفس شما تاثیر گذار باشد.

علائم و نشانه های اختلال نعوظ
ممکن است بیشتر مردان چندین بار در طول زندگی جنسی خود مشکلات در نعوظ را تجربه کنند، با این حال زمانیکه نشانه های زیر به صورت همیشگی رخ دهند و یا مشکلی برای شما و شریک جنسیتان ایجاد کند، ممکن است سبب نگرانی شوند:
- نعوظ سخت و مشکل
- ایجاد مشکل در حفظ نعوظ قوی
- کاهش میل جنسی

علل ایجاد نعوض جنسی
عوامل متعددی وجود دارند که در تحریک جنسی مردان نقش دارند که هر دو زمینه ی فیزیکی و احساسی را شامل می شوند. علل اختلال نعوظ می تواند نتیجه ی عارضه ی جانبی دارو، استرس، مسائل مربوط به رابطه ی جنسی و یا یک بیماری باشد.
برخی از علت های رایج فیزیکی اختلال نعوظ عبارتند از:
- داروهای تجویزی خاص
- بیماری قلبی
- دیابت
- فشار خون بالا
- کلسترول بالا
- سطوح پایین تستوسترون
- سندرم متابولیک
- اضافه وزن و چاقی
- ام اس مزمن
- بیماری پارکینسون
- درمان های سرطان
- جراحی های خاص
- مصرف مواد مخدر و دخانیات
- مصرف بیش از حد الکل
علل رایج روانی اختلال نعوظ عبارتند از:
- افسردگی
- اضطراب
- استرس و فشار
- مسائل سلامت روانی

عوامل خطر برای اختلال نعوظ
عوامل متعددی وجود دارد که می تواند سبب اختلال نعوظ شود. علاوه بر وجود بسیاری از علل فیزیکی و روانشناختی، عوامل دیگری نیز وجود دارد که می تواند شما را در معرض خطر ابتلا به این مشکل و ماندگاری آن قرار دهد. رایجترین این عوامل، پیری و بالا رفتن سن است. همانطور که سن مردان بالاتر می رود، نعوظ مناسب برای آنها سخت تر و دشوارتر می شود. در برخی افراد ممکن است، لمس و تحریک بیشتر به رفع این مشکل کمک کند، در حالی که برخی دیگر نیاز به درمان دارند. همچنین فاکتور خطرناک دیگری که به ندرت مورد بحث و تحقیق قرار گرفته، دوچرخه های سواری طولانی مدت است. زیرا دوچرخه سواری بر جریان خون به آلت تناسلی تاثیر می گذارد و می تواند اعصاب را فشرده و منجر به اختلال در عملکرد موقتی نعوظ شود.

درمان های اختلال نعوظ
اولین قدم در درمان اختلال نعوض، معاینه توسط پزشک است. پزشک شما در مورد علائم و وجود هرگونه استرس در زندگی شما، سوال خواهد کرد. پزشک می خواهد بداند چه زمانی علائم شما شروع شده اند و آیا شب ها اختلال نعوظ دارید یا خیر. همچنین ممکن است با شریک زندگی شما نیز صحبت کند. معاینه ی کامل فیزیکی، از جمله آزمایش خون و ادرار و احتمالا سونوگرافی برای بررسی اینکه چه عاملی سبب ایجاد اختلال نعوض شده است، تجویز می شود. درمان شما بستگی به آنچه دارد که در معاینه ی شما یافت می شود. اگر وضعیت پزشکی مانند فشار خون بالا یا بیماری قلبی علت اختلال نعوض تشخیص داده شود، درمان این شرایط سبب بهبود وضعیت شما خواهد شد. اگر علت مشکل شما روانی باشد، مشاوره ممکن است بخشی از درمان باشد، و اگر مشکل رابطه ی شما با همسرتان باشد، مشاوره زوجین می تواند کمک کننده باشد. گزینه های متعدد درمانی برای اختلال در نعوظ وجود دارند که می تواند به شما در دستیابی به نعوظ و حفظ آن کمک کند، مانند:
- داروهای خوراکی
- ودناعفیل
- تادالافیل
- تزریق آلپرستادیل
- شیاف آلت تناسلی آلپروستادیل
- پمپ آلت تناسلی
همچنین مکن است از تستوسترون نیز برای درمان سطوح پایین تستوسترون استفاده شود. داروهای مربوط به فشار خون بالا، رقیق کننده های خون و یا انسولین می توانند شرایط پزشکی خاص را درمان کنند. همچنین در موارد نادر استفاده از گزینه های جراحی نیز وجود دارد. جراحی عروق خون برای درمان عروق خونی آسیب دیده یا مسدود شده ممکن است ناتوانی جنسی یا اختلال در نعوظ را بهبود بخشد. و یا اگر از تمام گزینه های درمانی خسته شده اید، جراحی ایمپلنت آلت تناسلی ممکن است کمک کننده باشد.

تغییر سبک زندگی برای بهبود اختلال در نعوظ
تغییر در شیوه ی زندگی می تواند بر بهبود اختلال نعوظ موثر باشد. کاهش وزن اگر مبتلا به چاقی هستید، سلامت کلی شما را بهبود خواهد داد. رژیم غذایی سالم و ورزش کردن به شما در حفظ وزن سالم کمک می کند و سلامت جنسی شما را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین گردش خون را بهبود می بخشد و می تواند مشکلات قلبی و دیابت را کنترل کند. همچنین تکنیک های آرامش بخشی نیز وجود دارند که به افراد در کنترل استرس و اضطراب کمک می کنند. این تکنیک ها شامل موارد زیر است:
- یوگا
- مراقبه
- تنفس
- ماساژ

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.