راهکارهای خانگی انتخاب جنسیت جنین و پسردار شدن
اگر به تازگی باردار شدهاید و تمایل دارید با انجام برخی راهکارها احتمال پسردار شدنتان را بالا ببرید، در این مقاله با ما همراه باشید تا برخی راهکارهای خانگی انتخاب جنسیت جنین را در اختیارتان قرار دهیم.
در حالی که جنسیت جنین در درجه اول توسط عوامل ژنتیکی تعیین میشود، بسیاری از افراد بر این باورند که برخی انتخابهای غذایی و تغییرات سبک زندگی میتواند بر احتمال پسردار شدن تأثیر بگذارد. میتوان گفت که این موضوع پشتوانه علمی ندارد و تقریباً باوری است که از نیاکان ما به ارث رسیده است. با این حال برخی از مطالعات و تجربیات نشان میدهند، ملاحظات تغذیهای خاصی وجود دارد که ممکن است شانس پسردار شدن را افزایش دهد. در این مقاله برخی از راهکارهای خانگی برای تعیین جنسیت جنین را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
بیشتر خوانید: این 10 روش قدیمی در تعیین جنسیت بچه چقدر حقیقت دارند؟
راهکارهای خانگی تعیین جنسیت
یکی از مؤثرترین مواردی که میتواند بر جنسیت جنین در دوران بارداری اثر بگذارد، تغییر رژیم غذایی است. پیروی از برخی رژیمهای غذایی که بر هورمونهای مردانه تأثیر بیشتری میگذارد، میتواند احتمال پسردار شدن را در فرد باردار افزایش دهد. در ادامه به معرفی برخی از این راهکارها خواهیم پرداخت.
رژیم قلیایی
برای تعیین جنسیت جنین و افزایش احتمال پردار شدن، رژیمهایی که محیط قلیاییتری را در بدن مادر ایجاد میکنند، میتوانند احتمال ایجاد جنین پسر را افزایش دهند. میوهها، سبزیجات و برخی آجیلها میتوانند به افزایش و ایجاد این محیط قلیایی در بدن مادر باردار کمک کنند. اعتقاد بر این است که محیط قلیاییتر ممکن است برای اسپرمهای حامل کروموزوم نر مساعدتر باشد و احتمال بقای آنها را نسبت به کروموزوم ماده افزایش میدهد.
افزایش دریافت پتاسیم و سدیم
برخی از پزشکان سنتی معتقدند که رژیم غذایی همراه با پتاسیم و سدیم بالاتر، ممکن است شانس پسردار شدن را بالا ببرد. مواد غذایی مانند موز، سیب زمینی و انواع غذاهای شور در این دسته قرار میگیرند. با این حال، حفظ یک رژیم غذایی متعادل و عدم افزایش بیش از حد مصرف سدیم ضروری است، زیرا این میتواند پیامدهای منفی برای سلامتی مادر و جنین داشته باشد.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: قهوه با مغز چه میکند؟ فِرِش و شاداب
مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی توسط والد پدر
قبل از تشکیل لقاح، مردان نیز به عنوان والد پدر با برخی تغییرات در رژیم غذایی خود میتوانند بر جنسیت جنین اثر بگذارند و احتمال تشکیل جنین پسر را افزایش دهند. مصرف برخی از مواد مغذی اغلب با سلامت باروری مردان مرتبط هستند. غذاهای غنی از روی مانند گوشت بدون چربی، آجیل و دانهها به تولید و کیفیت اسپرم کمک میکنند. علاوه بر این، غذاهای سرشار از ویتامین C که در مرکبات و فلفل دلمهای یافت میشود، میتواند بر سیستم تولید مثلی مردان اثر بگذارد و اسپرم حامل کروموزوم نر را افزایش دهد.
زمان آمیزش
برخی از روشهای تعیین جنسیت بر زمانبندی مقاربت متمرکز هستند و معتقدند که اگر زمان آمیزش در حدود چرخه تخمکگذاری زن باشد، میتواند احتمال پسردار شدن را افزایش دهد. در حالی که این روش به انتخابهای رژیم غذایی مربوط نمیشود، اما در دسته راهکارهای خانگی به منظور افزایش شانس پسردار شدن گنجانده میشود.
رعایت اعتدال
به طور کلی حفظ یک رژیم غذایی متعادل برای سلامت مادر و جنین ضروری است. تغییرات شدید رژیم غذایی میتواند اثرات نامطلوبی بر سلامت باروری داشته باشد و ممکن است تأثیر قابل توجهی بر احتمال پسردار شدن نداشته باشد. به همین دلیل مهم است که با آگاهی مواردی را که ذکر شد انجام دهید و سلامتی خود و جنین را فدای جنسیت آن نکنید.
مطالب پیشنهادی: آیا تعیین جنسیت در غربالگری اول درست است؟
چه عواملی بر جنسیت جنین تاثیر می گذارند؟
در دوران بارداری والدین با انجام روشهای مختلفی مانند آزمایش خون و سونوگرافی، سعی دارند که هرچه زودتر از جنسیت جنین خود با خبر شوند یا در صورت امکان جنسیت مورد نظر خود را با انجام راهکارهایی تعیین کنند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که جنسیت توسط یک فعل و انفعال پیچیده از عوامل ژنتیکی و بیولوژیکی تعیین میشود. درک این تأثیرات میتواند به شما کمک کند تا از این موضوع آگاه باشید که راهکارهای ذکر شده برای تعیین جنسیت تنها روشهایی نسبی هستند و عوامل کلیدیتری در میان است.
عوامل ژنتیکی
عامل اصلی تعیین کننده جنسیت نوزاد در کروموزومهای به ارث رسیده از والدین نهفته است. زنان دارای دو کروموزوم X (XX) هستند، در حالی که مردان دارای یک کروموزوم X و (XY) Yهستند. ترکیب این کروموزومها جنسیت جنین را تعیین میکند. اگر یک کروموزوم X از پدر با X از مادر ترکیب شود، نتیجه دختر (XX) است. اگر یک کروموزوم Y از پدر با X از مادر ترکیب شود، نتیجه پسر (XY) خواهد بود.
تعیین اسپرم
در حالی که تخمک زن همیشه حامل یک کروموزوم X است، این اسپرم است که جنسیت جنین را تعیین میکند. اسپرمهای حامل کروموزوم Y شانس بیشتری برای پسر شدن دارند، در حالی که اسپرمهایی که کروموزوم X دارند، بیشتر جنین دختر ایجاد میکنند. به همین لیل است که زمان آمیزش جنسی در زمان با تخمک گذاری ممکن است روی تعیین جنسیت تأثیر بگذارد.
زمان تخمک گذاری
برخی از تحقیقات نشان میدهند که زمان لقاح در سیکل قاعدگی یک زن ممکن است بر احتمال پسر یا دختر شدن تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، برخی از پزشکان معتقد بر این نظریه پیشنهاد میکنند که لقاح نزدیکتر به زمان تخمکگذاری به نفع اسپرم حامل کروموزوم Y است و شانس پسردار شدن را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید: سونوگرافی تعیین جنسیت، دختر است یا پسر؟
سن مادر
مطالعات نشان دادهاند که بین سن مادر و احتمال پسر یا دختر داشتن ارتباط مستقیمی وجود دارد. احتمال پسردار شدن در خانمهای جوانتر کمی بیشتر است، در حالی که احتمال دختردار شدن در خانمهای مسنتر بیشتر است.
عوامل محیطی
تحقیقات اخیر تأثیر بالقوه عوامل محیطی را بر رشد و جنسیت جنین نشان میدهند. قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص یا شرایط محیطی ممکن است اثرات نامحسوسی بر فرایند تولید مثل و جنسیت داشته باشد، اگرچه تحقیقات بیشتری برای قطعیت دادن به چنین مشاهداتی مورد نیاز است.
سلامت و سبک زندگی
سلامت کلی هر دو والدین میتواند در تعیین جنسیت جنین نقش داشته باشد. عواملی مانند استرس، رژیم غذایی و انتخاب سبک زندگی ممکن است بر سلامت باروری تأثیر بگذارد و متعاقباً بر احتمال بچه دار شدن پسر یا دختر مؤثر باشد.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: فواید یائسگی، پیش به سوی زندگی بهتر
کلام آخر
در حالی که برخی راهکارها و روشهای خانگی میتواند بر جنسیت جنین تأثیر بگذارد که در این مقاله به برخی از آنها اشاره کردیم، اما مهم است که با احتیاط به این ایدهها نزدیک شویم. زیرا شواهد علمی مرتبط با اثربخشی رژیمهای غذایی خاص برای تعیین جنسیت نوزاد محدود است و همچنین لقاح فرایند پیچیدهای است که تحت تأثیر عوامل متعددی قرار دارد. زوجهایی که امیدوارند با انجام برخی راهکارها پسردار شوند، در درجه اول باید سلامت کلی خود و جنین را در اولویت قرار دهند و برای انجام هرگونه اقدامی با یک پزشک متخصص مشورت کنند. به یاد داشته باشید که این راهکارها نسبی هستند و در نهایت نتایج نهایی توسط عوامل کلیدیتری مانند ژنتیک رقم خواهد خورد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼