آیا درد پریود در تابستان شدیدتر است؟
گرمای تابستان نه تنها آزاردهنده است بلکه بر پریود هم تاثیر میگذارد. اما آیا درد پریود در تابستان شدیدتر است؟
گرمای تابستان نه تنها آزاردهنده است بلکه بر پریود هم تاثیر میگذارد. اما آیا درد پریود در تابستان شدیدتر است؟ بله! ممکن است!
در این مقاله میخوانید:
- پریود در تابستان و هورمون ها
- درد پریود در تابستان شدیدتر است؟
- پریود در تابستان، چطور علائم ناخوشایند را کاهش دهیم؟
- چند راهکار دیگر برای کنار آمدن با پریود در تابستان
- از استفاده از دو پد به طور همزمان خودداری کنید
- ناحیه واژن را تمیز نگه دارید
- بهداشت کلی را رعایت کنید
- در سفر نوار بهداشتی و تامپون به همراه داشته باشید
- به قدر کافی استراحت کنید
- ورزش کنید
- خلاصه
پریود در تابستان و هورمون ها
بین هوای گرم و دورههای قاعدگی، ارتباط وجود دارد. بله درست خواندید! قاعدگی در روزهای آفتابی میتواند ناخوشایند باشد و آرامش خاطر شما را از بین ببرد. مطالعات مختلف تایید کردهاند که قرار گرفتن در معرض نور خورشید بر طول دوره پریود تاثیر میگذارد. به همین ترتیب، هنگامی که افراد به منطقه جدیدی نقل مکان میکنند که هوا گرمتر یا سردتر است، بدن قادر به تنظیم خودکار خود نخواهد بود. دورههای پریود در طول فصل تابستان میتواند طولانیتر و مکرر باشد.
ویتامین دی به بدن کمک میکند تا تولید هورمون محرک فولیکول (اف اس اچ) را که عملکردهای تولید مثل را تنظیم میکند، افزایش دهد. هوای گرم به معنای فعالیت بیشتر تخمدانها و پریودهای طولانیتر است.
بیشتر بخوانید: چه دلایلی باعث زود پریود شدن میشود؟
درد پریود در تابستان شدیدتر است؟
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد دما ممکن است دقیقا بر پریود تاثیر نگذارد، اما میتواند برخی علائم دورههای قاعدگی مانند خستگی، استرس، آکنه و حتی درد را تشدید کند.
- نوسانات هورمونی در طول قاعدگی میتواند باعث شود بدن آب و نمک بیشتری نسبت به معمول حفظ کند. بنابراین، نفخ معمولا در طول قاعدگی دیده میشود. افراد در گرما دچار کمآبی میشوند که باعث نفخ بیشتر میشود.
نفخ معمولا در طول قاعدگی دیده میشود. افراد در گرما دچار کمآبی میشوند که باعث نفخ بیشتر میشود.
- روزهای طولانیتر در تابستان باعث میشود بدن ملاتونین کمتری تولید کند که خواب راحت شبانه با چالش مواجه میشود. ملاتونین، هورمونی است که به بدن سیگنال میدهد که زمان خواب است. بدن در حین قاعدگی از انرژی اضافی استفاده میکند، بنابراین ممکن است در این دوره احساس خستگی کنید.
- سردرد از علائم شایع سندرم پیش از قاعدگی (پیاماس) است. کمآبی بدن در دمای گرم میتواند به سردرد در دوره قاعدگی منجر شود. برای زنان ضروری است که سبک زندگی سالم مانند رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و نوشیدن آب کافی را داشته باشند. انجام این کارها میتواند به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی کمک کند.
بیشتر بخوانید: مدت زمان تاثیر آمپول پروژسترون برای پریود شدن
پریود در تابستان، چطور علائم ناخوشایند را کاهش دهیم؟
در ادامه با برخی از راهکارها برای کنترل چرخه قاعدگی در طول تابستان آشنا میشوید:
- هیدراته بمانید و حداقل ۳ تا ۴ لیتر آب بنوشید.
- آب نارگیل به معنای واقعی کلمه نجاتدهنده است. آب نارگیل مملو از الکترولیت است و الکترولیت به تسکین علائم سندرم پیش از قاعدگی کمک میکند.
- میوههای تازه بخورید چون سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند که برای کنترل قاعدگی در تابستان به آن نیاز دارید.
- هنگام خونریزی از لباس زیر نخی و لباسهای راحت استفاده کنید.
- پدها را به طور مکرر تعویض کنید تا دچار جوش نشوید. کاپ قاعدگی میتواند گزینه شگفتانگیزی باشد.
- از مصرف تنقلات نمکی اجتناب کنید چون باعث احتباس بیشتر آب میشود.
- به الکل نه بگویید که باعث کمآبی بدن میشود.
بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای صحبت و گفتگو با دخترمان درباره اولین پریود
چند راهکار دیگر برای کنار آمدن با پریود در تابستان
چند نکته دیگر برای پریود در فصل تابستان وجود دارد:
از استفاده از دو پد به طور همزمان خودداری کنید
آن گروه از خانمهایی که خونریزی شدید قاعدگی دارند از دو پد به طور همزمان استفاده میکنند تا از نشت خون به لباسهایشان پیشگیری کنند. چنین کاری میتواند باعث ایجاد عفونت در ناحیه واژن شود. گزینه بهتر این است که از یک پد استفاده کنید و در عوض اگر خونریزی بیشتر بود، پد را سریعتر تعویض کنید.
ناحیه واژن را تمیز نگه دارید
برخی از خانمها برای پاکیزگی واژن از دوش واژینال، یا سایر محصولات حاوی مواد شیمیایی استفاده میکنند. اما، واکنش پزشکان به دوش واژینال، یک «نه» محکم است. به یاد داشته باشید که واژن، عضوی است که خودش را تمیز میکند. به جای استفاده از محصولات مضر، آب ولرم را برای شستن ناحیه انتخاب کنید. علاوه بر این، به خاطر داشته باشید که برای جلوگیری از عفونت، پدها یا تامپونهای خود را به طور مرتب پس از 4 تا 6 ساعت تعویض کنید.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با پزشکان متخصص زنان و زایمان
بهداشت کلی را رعایت کنید
در کنار بهداشت قاعدگی، باید از بهداشت کلی خود نیز مراقبت کنید. عفونتهای واژن و مجاری ادراری معمولا در تابستان دیده میشود. حتی تحریک پوست، بثورات، قرمزی و خارش ناشی از تعریق نیز میتواند آزاردهنده باشد. سعی کنید حداقل دو بار در روز دوش بگیرید، لباسهای عرق کرده خود را تعویض کنید. لباسهای نخی بپوشید که مناسب پوست هستند. از پوشیدن لباسهای تنگ خودداری کنید.
عفونتهای واژن و مجاری ادراری معمولا در تابستان دیده میشود. حتی تحریک پوست، بثورات، قرمزی و خارش ناشی از تعریق نیز میتواند آزاردهنده باشد.
در سفر نوار بهداشتی و تامپون به همراه داشته باشید
اگر به فکر سفرهای تابستانی هستید، خودتان را برای یک پریود زودهنگام، یا اعلام نشده، آماده کنید! تامپونها و پدهای قاعدگی را به همراه داشته باشید تا به طور مرتب آنها را عوض کنید.
به قدر کافی استراحت کنید
در طول قاعدگی خودتان را خسته نکنید. مراقب بدن خود باشید و از کمپرس گرم برای کنترل گرفتگی و درد شکم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: حرکات یوگا برای کاهش درد پریود
ورزش کنید
تاکید میکنیم که ورزش کنید. چند حرکت یوگای سبک، پیادهروی، یا تمرینات کاردیو متوسط انجام دهید. اما، ورزشهای سنگین مثل وزنهبرداری را کاهش دهید تا از خستگی بیش از حد در دوران قاعدگی پیشگیری کنید.
خلاصه
همانطور که متوجه شدید، ویتامین دی به بدن کمک میکند تا تولید هورمون محرک فولیکول (اف اس اچ) را افزایش دهد. اف اس اچ، که عملکردهای تولید مثل را تنظیم میکند، بنابراین هوای گرم به معنای فعالیت بیشتر تخمدانها و پریودهای طولانیتر است. ممکن است دما دقیقا بر پریود تاثیر نگذارد، اما برخی از علائم دورههای قاعدگی مانند درد پریود در تابستان کمی تشدید میشود. خستگی، استرس، آکنه و حتی درد از سایر علائمی هستند که تحت تاثیر دما قرار میگیرند. ورزشهای سبک انجام دهید، هیدراته بمانید، پدهای قاعدگی را هر 4 تا 6 ساعت یکبار تعویض و از دوش واژینال و سایر محصولات شیمیایی در ناحیه واژن خودداری کنید.
برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان سر بزنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼