۱۶۶۴۳۴
۱۳۴۶
۱۳۴۶

آمار ناباروری در ایران، چگونه است؟

کنگره بین‌المللی چالش‌های بالینی در مامایی، بانوان و نازایی به سبب رضایت‌مندی‌ علمی و کیفیت پژوهش ها دیگربار با حضور ۱۵ شرکت‌کننده بیگانه، ۳۰ سخنران بیگانه و تبادل اطلاعات علمی روز برگزار خواهد گردید.

ساغر صالح‌پور دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی چالش‌های بالینی در مامایی، بانوان و نازایی اظهار کرد: کنگره بین‌المللی چالش‌های بالینی در مامایی، بانوان و نازایی به سبب رضایت‌مندی‌ علمی و کیفیت پژوهش ها دیگربار با حضور ۱۵ شرکت‌کننده بیگانه، ۳۰ سخنران بیگانه و تبادل اطلاعات علمی روز برگزار خواهد گردید.
وی اضافه کرد: ارزیابی مسائل آنکولوژی بانوان در بیمارستان امام حسین و لاپاراسکوپی و هیدرو‌سکوپی فیلد نازایی و عمومی بانوان در بیمارستان طالقانی و علاوه بر این کارگاه سونوگرافی در فیلد بانوان و سونوگرافی‌های مامایی بخش مهمی در این عرصه هست که تصمیم داریم یک روز پیش از کنگره جامعه بانوان و زایمان را متوجه این مسائل کنیم و شاهد بالا بردن خدمات مامایی، بانوان و نازایی باشیم.
صالح‌پور اضافه کرد: وضع درمان‌های نازایی در کشور مطلوب هست و در کمال خوشبختی اعزام و خارج شدن ارز نداریم، لکن با توجه به گردشگری تندرستی نسبت به کشورهای همسایه مثل عراق، آذربایجان، امارات و غیره، شاهد پذیرش مریض هستیم و سطح علمی، درمانی مطلوبیت خوبی دارد که در کنار هزینه‌های پایین شاهد حضور ایرانیان مقیم اروپا و بیگانه در کلینیک‌های ناباروری داخلی هستیم.

وی اظهار کرد: در کنار گردشگری تندرستی و سطح علمی پزشکان ایرانی باید روی مساله بیمه‌ها توجه داشت، زیرا مساله بیمه‌ها و دوا های نازایی هنوز پوشش کامل ندارند و از آنجایی که بعضی از دوا ها وارداتی می باشند و در عرصه واردات مشکلاتی داریم سیکل معالجه معیوب می‌ماند که باید متولیان تندرستی روی این با اهمیت برنامه‌ریزی کنند.

بستن درها به سوی واردات زمینه‌ساز پیشرفت نیست
وی از عرضه خدمات معالجه ناباروری در ۷۰ مرکز دولتی و خصوصی اطلاع داد و‌ اضافه کرد: توزیع این جایگاه ها در همه نقاط کشور مطلوب هست؛ به طوریکه در بعضی از جایگاه ها استان‌ها چندین مرکز ناباروری و در شهرهای کوچک نیز شاهد ایجاد جایگاه ها ناباروری هستیم که البته از اواخر سال ۹۴ هم با کمک از سوی دفتر رهبری در زمینه معالجه ناباروری شاهد توضیح عرضه خدمات هستیم.

حدود ۱۲ درصد اشخاص جامعه نابارور می باشند
صالح‌پور اضافه کرد: حدود ۱۲ درصد اشخاص جامعه طی گزارشات ارسالی نابارور می باشند که این میزان رو‌به رشد هست و افزایش سن ازدواج خانم‌ها و آقایان، شیوع بیماری‌های آندومتریوز‌ و به تعویق انداختن باروری قسمتی از این مشکلات هست که باید متولیان تندرستی و رسانه‌ها برای برطرف موانع سرمایه‌گذاری کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.