۱۶۴۰۸۶
۲۵۹۵
۲۵۹۵

جلوگیری از خفگی نوزاد، خونسردی خودتان را حفظ کنید!

خفگی انسدادی ورود اشتباهی یک جسم خارجی به مجاری هوایی است که به جای عبور و حرکت به سمت معده ، وارد راه هوایی شده‌است.

خفگی انسدادی ورود اشتباهی یک جسم خارجی به مجاری هوایی است که به جای عبور و حرکت به سمت معده ، وارد راه هوایی شده‌ است. اگر هوای کافی در ریه ها موجود باشد ، این جسم میتواند با سرفه به بالا و به داخل دهان برگردد.

آیا خطرناک است؟
در صورتی که کودک در حال سرفه کردن و نفس نفس زدن است ، یا رنگ صورت او به قرمز و سپس به آبی تغییر می یابد ، این یک امر اورژانسی است و باید برای دریافت کمک پزشکی با مرکز درمانی تماس بگیرید.

اگر راه هوایی کاملا مسدود شود ، کودک هشیاری خود را از دست می دهد و تنفسش قطع می گردد. در صورت وقوع چنین حالتی ، کمک بخواهید و تنفس دهان به دهان انجام دهید.

علائم احتمالی
- سرفه.
- گرفتگی گلو .
- قرمزی همراه با کبودی صورت - ممکن است عروق خونی گردن و صورت برجسته شوند.

اولین کاری که باید انجام دهم چیست؟
۱ . اگر کودک دچار خفگی انسدادی شده است، او را در طول ساعدتان قرار دهید ، به طوری که سرش پایین تر از سینه اش قرار گیرد و چانه اش بین انگشتانتان نگاه داشته شود. سپس توسط دست دیگر ، پنج ضربه ی محکم به بخش میانی پشت وی وارد کنید.
2 . چنانچه جسم خارجی به همراه سرفه به داخل حلق رانده شده‌است و شما قادر به دیدن آن هستید ، سعی کنید با یک انگشت آن را بگیرید و خارج سازید. دقت کنید که جسم را پایین تر نرانید. با دست دیگرتان کودک را ثابت نگه دارید تا از استنشاق مجدد جسم جلوگیری کنید.
۳ . اگر نتوانستید آن را بگیرید ، یک در میان به پشت کودک ضربه بزنید و قفسه ی سینه اش را فشار دهید. جهت فشردن قفسه ی سینه ، پشت او ایستاده و یک دست خود را مشت کنید. دست مشت شده ی خود را جلوی او حلقه کرده ، در مقابل دنده ی تحتانی قرار دهید و توسط دست مقابل محکم آن را بگیرید.
قفسه ی سینه را با یک نیروی سریع رو به داخل فشار دهید. برای فشردن شکم نیز پشت او قرار بگیرید و یک دست خود را مشت کنید. آن را جلوی او حلقه کنید و در مقابل مرکز بخش فوقانی شکم قرار دهید.
مشت خود را با دست دیگر بگیرید ، سپس هر دو را به سمت شکم و با یک حرکت فرورونده رو به بالا فشار دهید. دهانش را بررسی کنید که آیا انسداد برطرف‌شده‌است یا خیر؟
آیا باید با پزشک مشورت کنم؟
در صورتی که انسداد برطرف نشد و کودک کبود شد و هشیاری اش را از دست داد ، فوری یک آمبولانس درخواست کنید و وضعیت مصدوم را به متصدی مربوطه اطلاع دهید. در صورتی که مصدوم هشیار است ، همانطور که منتظر دریافت کمک پزشکی هستید ، به اعمال یک در میان ضربات پشت و فشردن سینه در نوزاد و ضربات پشت و فشردن سینه و شکم در کودک ادامه دهید.
در صورتی که نوزاد یا کودک شما هشیاری اش را از دست داد یا تنفسش قطع شد ، تا رسیدن کمک ، توصیه های اورژانسی که باید به کار بندید را از طریق تلفن دریافت کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.