۱۷۵۸۵۰
۲۱۸۸
۲۱۸۸

استخر بردن نوزاد، شناگران قهار

شنا کردن کودک یک فرایند طبیعی است چرا که نوزاد به مدت ۹ ماه در محیط آب گونه شکم مادر شناور بوده است.

شنا کردن کودک یک فرایند طبیعی است چرا که نوزاد به مدت ۹ ماه در محیط آب گونه شکم مادر شناور بوده است.نوزادان از بدو تولد تا حدود ۱ سالگی توانایی ذاتی شنا کردن در آب را دارا هستندو نوزادان ۶ تا ۱۰ ماهه به مدت ۵ دقیقه قادر به شنا کردن در زیر آب هستند.
تحقیقات نشان داده است که کودکانی که از ماههای اولیه زندگی خود شروع به آموزش شنا کرده اند و آن را ادامه داده اند دارای بدن قویتری نسبت به سایرین هستند و توانایی های بدنی آنها مثل روی یک پا ایستادن و یا گرفتن توپ در هوا بیشتر از سایر کودکان است.
شنا کردن کودکان و نوزادان باعث افزایش حجم ریه ها و تقویت ماهیچه ها و استخوانها میشود. و علاوه بر آن به رشد مغزی و هماهنگی فعالیت اندامها و افزایش مهارتهای فردی و تقویت سیستم دفاعی بدن می انجامد.شنای نوزادان باعث افزایش تعادل آنها میشود و به هماهنگی جسمی آنها کمک می کند و علاوه بر آن شرایط مناسب بدنی و اعتماد به نفس را برای کودک به همراه دارد .بسیاری از والدین معتقدند که ترکیب تمارین بدنی آرام و آب گرم به کودک برای خواب آرامتر کمک می کند و الگوی خواب شبانه آنها را تنظیم میکند
برای آشنا کردن کودک با آب و جلوگیری از ترسیدن از آب و ایجاد اعتماد به نفس برای شنا کردن در هنگام حمام به آرامی به بدن کودک آب بپاشید و او را بخوابانید و به آرامی روی آب حرکت دهید و در این حین ارتباط چشمیتان را با کودک حفظ کنید و به او لبخند بزنید.از اسباب بازیها و استفاده کنید و با کودک صحبت کنید و برای او شعر بخوانید و با این کار احساس امنیت و راحتی و لذت بردن از آب را به او القا کنید.
شنای نوزادان یک سرگرمی و تجربه ارزنده است که به ساختن رابطه نزدیک و صمیمی بین شما و فرزندتان کمک می کند و البته یک راه ارزنده برای آموزش مهارتهای زندگی و حفظ جان است.سال اول زندگی یکی از مهمترین مراحل رشد کودک است و مرحله ای است که مغز به سرعت رشد میکند و تمارین منظم نقش مهم و اساسی در رشد دارد و با هر حرکت آنها به رشد و تقویت مغز برای آموزشهای جدید می انجامد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.