بازی رایانهای آنلاین، کدام وبسایتها؟
این روزها بچهها علاقهمندی زیادی به بازیهای رایانهای نشان میدهند. اگر شما هم فرزندی دارید حتما این موضوع را به خوبی لمس کردهاید. در این شرایط که کودکان باید در خانه بمانند، میتوانند بازیهای آنلاین رایانهای انجام دهند.
حالا که بچهها در خانه هستند، چطور سرگرمشان کنیم؟ چطور جلو بهانهگیریهایشان را بگیریم؟ چطور از دعواها و اختلافهای بین آنها پیشگیری کنیم؟
بهتر است آنها را با چیزهایی که خیلی دوست دارند، سرگرم کنید. مطمئن باشید دیگر نه از دعوا خبری هست نه از بهانهگیری. بازیهای رایانهای، از مهمترین این سرگرمیهاست و چه بهتر که آنلاین باشد.
در این مقاله میخوانید:
- نکتهای درباره بازی آنلاین
- بازی رایانهای آنلاین، مزیتها
- بازی رایانهای آنلاین، معایب
- انواع بازی آنلاین
- بازی رایانهای آنلاین، معرفی وبسایتها
- نکات مهم درباره بازی رایانهای آنلاین
اگر فکر میکنید که بازیهای رایانهای فقط مضرند، خوب است ادامه این مطلب را بخوانید تا با مزیتهای بازیهای رایانهای هم آشنا شوید، همچنین درباره سایتهایی خواهید خواند که بازی رایانهای آنلاین دارند.
نکتهای درباره بازی آنلاین
از آنجا که انجام بازیهای آنلاین معمولا شامل نشستن جلوی صفحه کامپیوتر است، این بازیها اغلب رد میشود. با این حال، بازیهای آنلاین میتواند برای کودکان و جوانان، مثبت باشد. این بازیها به سطح تعامل و مهارت بازیکن نیاز دارند. این ویژگی دقیقا برخلاف تماشای تلویزیون است، تلویزیون منفعلتر است. بازیهای رایانهای میتوانند باعث نگرانی والدین و معلمان شوند، اما انجام آنها میتواند تاثیرات مفیدی برای کودکان، نوجوانان و جوانان داشته باشد.
بازی رایانهای آنلاین، مزیتها
این روزها بچهها علاقهمندی زیادی به بازیهای رایانهای آنلاین نشان میدهند. اگر شما هم فرزندی دارید حتما این موضوع را به خوبی لمس کردهاید. آنها در کوتاهترین زمان بازیها را انجام میدهند و به سراغ بازی جدیدتری میروند. این سرعت و اشتیاق خودش یک مزیت است. مزایای دیگر عبارتند از: تقویت مهارتهای ذهنی و جسمی، تقویت مهارتهای محاسبهای و تصمیمگیری، تقویت مهارتهای اجتماعی و کار گروهی.
-
تقویت مهارتهای ذهنی و جسمی
بازی رایانهای به این راحتی که نیست، فرزند شما باید آمادگیهای ذهنی لازم برای انواع بازی، حمله به دشمن، دفاع در مقابل دشمن، حل سودوکو، درست کردن پازل و ... را داشته باشد. همه اینها مهارتهای ذهنی او را تقویت میکنند. بچههایی که بازی رایانهای انجام میدهند حافظه قویتر و فعالتری دارند.
برای انجام یک بازی ویدیویی باید هماهنگی خوبی بین چشمهای کودک و عکسالعمل دستهای او وجود داشته باشد. او باید بتواند به بهترین شکل از دستهایش استفاده کند. و این یعنی تقویت مهارتهای جسمی.
-
تقویت مهارتهای محاسبهای و تصمیمگیری
کودک باید بتواند در بازی رایانهای عکسالعمل لازم را داشته باشد پس یعنی باید تصمیمگیری کند و همین موضوع این مهارت را در او تقویت میکند. اگر تصمیم اشتباه بگیرد، نتیجهاش را میبیند، توی بازی ضربه میخورد یا میبازد. در نتیجه او یاد میگیرد تا با دقت و فکر تصمیم بگیرد. کودک همچنین از شکستها و باختهایش به عنوان کلیدی برای پیروزی استفاده میکند.در انجام بازیهای رایانهای نباید افراط کرد. انجام طولانیمدت این بازیها ممکن است به بینایی کودک صدمه بزند، او را از داشتن تحرک جسمی بازدارد، یا اینکه باعث عقب ماندن از درس و مشقهایش شود. بازیهای رایانهای ممکن است اعتیادآور باشند.
-
تقویت مهارتهای اجتماعی و کار گروهی
در برخی از بازیهای رایانهای کودک میتواند با شخص دیگری بازی کند، یا مقابل کسی باشد، یا برای مقابله با دیگران، یک همتیمی داشته باشد، در هر صورت او مهارتهای اجتماعی و کار گروهی را میآموزد و اگر در این کار خوب نیست، به مرور بهتر یاد میگیرد تا در بازی نتیجهای خوب که همان برد است، به دست بیاورد.
- توانایی انجام چند کار به صورت همزمان
از آنجایی که بازیهای رایانهای مهارتهای دیداری و ذهنی را تقویت میکنند، به مرور این توانایی را به وجود میآوردند که کودک بتواند چند کار را به صورت همزمان انجام دهد. به ویژه این مهارت در بازیهای سهبعدی رایانهای بهتر تقویت میشود.
بازی رایانهای آنلاین، معایب
در انجام بازیهای رایانهای هم نباید افراط کرد. انجام طولانیمدت این بازیها ممکن است به بینایی کودک صدمه بزند، او را از داشتن تحرک جسمی بازدارد، یا اینکه باعث عقب ماندن از درس و مشقهایش شود. بازیهای رایانهای ممکن است اعتیادآور باشند . به دلیل کمتحرکی کودکان سبب چاقی آنها شوند یا اینکه سردردهای میگرنی ایجاد کنند. بنابراین بهتر است برای پیشگیری از این اتفاقات، زمان خاصی را برای انجام این بازیها در نظر بگیرید.
اگر کودک شما دچار مشکلاتی مثل چاقی یا سردردهای میگرنی شده، میتوانید با متخصصان اطفال در کلینیک نی نی بان تماس بگیرید. یا اگر فکر میکنید که به بازیهای رایانهای اعتیاد پیدا کرده شاید بهتر باشد با روانشناسان کلینیک نی نی بان ارتباط برقرار کنید.
انواع بازی آنلاین
در ادامه، چند بازی آنلاین را برایتان نام میبریم:
- نبرد فانتزی
- پیشتازان فضا
- جاودانگی شب
- مربی گری انلاین My FC
- تراویان
- WOW World of Warcraft
- Bite Fight
بازی رایانهای آنلاین، معرفی وبسایتها
بچهها خودشان حرفهای این کارند، انواع وبسایت بازی رایانهای آنلاین و انواع بازیهای رایانهای آنلاین را میشناسند و هیچ نیازی به معرفی ندارند، اما خب برای دلخوشخنک خودمان هم که شده، در اینجا چند وبسایت را برای بازی رایانهای آنلاین معرفی میکنیم: تو آنلاین گیمز، مینیبازی، هشت گیم، فلای اور دای، بازیکن
-
بازی رایانهای آنلاین، تو آنلاین گیمز
تو آنلاین گیمز، وبسایتی است که امکان بازیهای رایانهای آنلاین را فراهم کرده است. این بازیها هم در لپتاپ قابلیت اجرا دارند، هم در گوشی. انجام این بازیها به صورت رایگان است و کودک باید هر روز مرورگرش را به روز کند. بچهها حتی میتوانند نظراتشان را درباره بازیها با گردانندگان وبسایت در میان بگذارند تا اگر مشکلی وجود داشت این مشکل برطرف شود.
تو آنلاین گیمز حتی بخش «بازیهای پیشنهادی» دارد. پرطرفدارترین بازیها هم مشخص است: شطرنج آنلاین دو نفره و ستارههای فوتبال.ممکن است بچهها در انجام بازیهای رایانهای زیادهروی کنند، در این صورت لازم است که با مهربانی و کاملا منطقی با آنها دراینباره صحبت کنید. زمانی را برای این بازیها در نظر بگیرید و سختگیر باشید تا بچهها از سایر فعالیتهایی که باید به آنها بپردازند، بازنمانند.
-
بازی رایانهای آنلاین، مینیبازی
مینیبازی که یکی از سایتهای بازی آنلاین رایگان است، دستهبندیهایی برای بازیها دارد که برخی از آنها عبارتند از: بازی آنلاین، بازی اکشن، بازیهای فکری، بازیهای دخترانه، بازیهای ورزشی، بازیهای پزشکی، بازیهای کودکان، بازی آنلاین رکوردی.
خوبی مینیبازی این است که برای برخی از بازیها محدودیت سنی گذاشته تا آسیبی به کودکان وارد نشود. حتی بازیهایی کمحجم هم در این سایت وجود دارد که کودکان راحتتر بتوانند از آنها استفاده کنند.
-
بازی رایانهای آنلاین، هشت گیم
وبسایت هشت گیم، مجموعهای کامل و به روز از بازیها را در اختیار کودکان قرار میدهد که شامل بازی تصادفی، بازی آنلاین دخترانه، بازی آنلاین رانندگی، بازی آنلاین فکری، بازی آنلاین ورزشی، بازی سرگرمکننده، بازی آنلاین اکشن و بازی آنلاین چندنفره است.
در کنار هر یک از این بازیها توضیحاتی هم درباره آن وجود دارد. همچنین کودک شما میتواند از بازیهای پیشنهادی وبسایت استفاده کند.
-
بازی رایانهای آنلاین، فلای اور دای
سایت فلای اور دای، بازیهای را در زمینههای بازی فکری (مثل شطرنج، چکرز ، چهارتاییها، بازی حافظه)، تختهنرد و پازل ارائه کرده است. این سایت، بخش علاقهمندیها هم دارد که بازیهای محبوب را نمایش میدهد.
-
بازی رایانهای آنلاین، بازیکن
سایت بازیکن، این منو را برای مخاطبانش در نظر گرفته: بازیهای مرحلهای، بازیهای ورزشی، بازیهای فکری، بازیهای اکشن، بازیهای مسابقهای، بازیهای تیراندازی، بازیهای دختران ، بازیهای کودکان.
همچنین بچهها میتوانند با بازیهای پرطرفدار هم آشنا شوند. بازیکن، بخشی به اسم راهنمای بازیها هم دارد که میتواند کودک را در انجام بازیها راهنمایی کند.
بازیهای دیگری مثل توپ فوتبال، دارت و سودوکو هم در این سایت وجود دارد.
نکات مهم درباره بازی رایانهای آنلاین
ممکن است بچهها در انجام بازیهای رایانهای زیادهروی کنند، در این صورت لازم است که با مهربانی و کاملا منطقی با آنها دراینباره صحبت کنید. زمانی را برای این بازیها در نظر بگیرید و سختگیر باشید تا بچهها از سایر فعالیتهایی که باید به آنها بپردازند، بازنمانند.
لازم است به بچهها بگویید که بازیهایی متناسب با سنشان انتخاب کنند. خوب است بدانید آنها چه بازیهایی انجام میدهند. حتی میتوانید در انجام بازی رایانهای آنلاین با فرزندانتان همراهی کنید ، البته اگر به همتیمی نیاز دارند. همراهی شما میتواند حسی از صمیمیت را بینتان ایجاد کند.
بازیهای رایانهای این مزیت را دارند که میتوانند مهارت انجام چند کار را به صورت همزمان در کودکان افزایش دهند. همچنین مهارتهای ذهنی، اجتماعی و مهارت انجام کار گروهی را در کودکان تقویت میکنند.
اگر خیلی درباره بازی رایانهای آنلاین کودک، حساسیت دارید، با همفکری خودش بازیهایی مفید مثل شطرنج، بازیهای حافظه یا دارت را برایش انتخاب کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼