۲۲۹۸۸۷
۷۰۲۱
۷۰۲۱

رفع جای جوش و زخم روی صورت

در این ویدئو به این سوال پاسخ داده می‌شود که بهترین درمان برای از بین بردن جای جوش و زخم روی صورت چیست؟

سوال : بهترین درمان برای از بین بردن جای جوش و زخم روی صورت چیست؟

پاسخ : فرقی نمیکند در چه سنی هستید و یا مرد هستید یا زن، به احتمال زیاد جوش صورت و یا بدن در مقطعی از زمان یکی از مشکلات شما بوده است. جالب است بدانید که از بین بردن جوش تا درمان جای و رفع قرمزی آن فرآیند راحت تری است. و برخلاف تصور بسیاری از افراد، معمولاً زمان زیادی نیاز است تا جای جوش به طور کامل از بین رفته و پوست به حال نرمال و طبیعی اش بازگردد. با این وجود روشهایی وجود دارد که برای از بین بردن سریع این مورد استفاده میشوند و روند بهبود بافت از بین رفته پوست را تسریع میکنند.

برای آگاهی بیشتر از بهترین درمان برای رفع جای جوش و زخم روی صورت به سراغ کلینیک زیبایی ارکیده رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به کلینیک زیبایی ارکیده یا دریافت نوبت از کلینیک زیبایی ارکیده کلیک کنید.

رفع جای جوش و زخم روی صورت

چرا جوش میزنیم؟


جوش زدن می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، در بدن هر فردی ممکن است شدت این جوش و آکنه با توجه به دلیل آن متفاوت باشد. آکنه یا همان جوش یکی از شایع‌ترین بیماری‌های پوستی است که معمولا از سنین بلوغ آغاز می‌شود. این بیماری به هیچ عنوان نمی‌تواند به یک عارضه خطرناک تبدیل شود اما در صورتی که نسبت به درمان آن اقدام نکنید می‌تواند به یک عارضه آزار دهنده تبدیل شود. ازجمله دلایل جوش صورت می‌توان به هورمون‌های جنسی، بلوغ، بیماری‌های مختلف، تغذیه، آلودگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، سن بلوغ، استرس و اضطراب و… اشاره کرد.

انواع جای جوش بر روی پوست


برخی از زخم و اثرات باقی مانده از جوش ها دائمی بوده و برخی دیگر به مرور زمان از بین می روند. این زخم و علامت های روی پوست می توانند در حالت های مختلفی باشند:

ماکول ها


به نواحی تخت و قرمز رنگی که در گذشته ضایعات جوش ها بر روی آن ها قرار داشته اند، ماکول (macules) می گویند. ماکول ها می توانند تا چند هفته بر روی پوست باقی بمانند و پس از مدتی از بین خواهند رفت.

تغییر رنگ پوست


گاهی اوقات زخم و جای بهبود یافته یک جوش منجر به تغییر رنگ پوست در ناحیه مربوطه می شود. به این حالت، تغییر رنگ بیش از حد پس از دوره التهابی نیز می گویند. تغییر رنگ پوست می تواند تا چندین ماه پس از بهبود یافتن جوش بر روی پوست قابل مشاهده باشد.

جای زخم بافت گونه


برخی از انواع جوش ها ممکن است پس از درمان شدن، بافت های بیرون زده خاصی را به عنوان زخم بر روی پوست باقی بگذارند. این جای زخم جوش ها ممکن است کلویید یا زخم های هایپرتروفیک باشند و در اثر تولید افراطی کلاژن در پوست افراد به وجود می آیند.

رفع جای جوش و زخم روی صورت

از دست دادن بافت


جای زخم جوش هایی که در اثر از دست دادن بافت بدن پدیدار می شوند به نسبت بافت های بیرون زده زخم بیشتر رایج هستند. به این دسته از جای زخم های جوش، زخم های یخ گونه، زخم های فیبروتیک پرس شده، جای زخم های نرم، ماکول های آتروفیک یا آتروفی ماکولا فولیکول می گویند. این دسته از زخم های باقی مانده از جوش ها فرو رفته به نظر می آیند و شبیه به حفره هایی در پوست هستند.

روش های درمانی برای از بین بردن جوش کدام اند؟


قبل از آن که بخواهید اقدام به استفاده از دارو برای از بین بردن جای جوش کنید بهتر است که از یک پزشک متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید بهترین روش درمانی را برای این کار انتخاب کنید. شما با کمک پزشک متخصص می توانید متوجه شوید که لکه های که روی پوست باقی مانده اند واقعا جای جوش هستند یا این که نشان دهنده یک بیماری پوستی دیگر می باشند و سپس روش درمانی مناسبی را برای از بین بردن آنها در پیش بگیرید.

چه چیزی باعث بدتر شدن جای جوش میشود؟


علاوه بر دستکاری کردن، موارد دیگری نیز باعث بدتر شدن جای جوش میشود. به عنوان مثال زمانی که از روشهای درمانی غیر اصولی استفاده میشود! برخی از این باورهای غلط عبارت هستند از:

استفاده از ویتامین ای


ویتامین ای مانند کلاژن برای درمان مشکلات پوستی بسیار مؤثر است اما در صورتی که به شکل نادرست و بیش از اندازه استفاده شود ممکن است باعث ایجاد حساسیتهای پوستی و در برخی موارد اگزما شود.

قرار گرفتن در معرض آفتاب


بسیاری از افراد تصور میکنند که اشعه خورشید در از بین بردن جای جوش و لکه های ایجاد شده مؤثر است، در حالی که اشعه ماوراء بنفش خورشید باعث از بین رفتن رنگدانه های پوست و تشدید لکه های پوستی میشود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.