معایب ایمپلنت بدون جراحی چیست؟ مشکل مهم
اگر بخواهید وضعیت دندانهای خود را بهبود بخشید اما لازم باشد از روش جدید ایمپلنت بدون جراحی به کار برید؛ حتما باید از عوارض و خطرات این روش اینمپلنت گذاشتن، باخبر باشید. در ادامه به این معایب مهم مشکلات اشاره کردهایم.
ایمپلنت گذاشتن ایده بهترین از تهیه دست دندان مصنوعی است اما آیا به مشکلات جراحی کردن ایمپلنت، فکر کردهاید؟ دل خراش است اما اخیرا روش ایمپلنت بدون جراحی در اینترنت و اینستاگرام، خیلی تبلیغ میشود؛ عوارض این روش را میدانید؟ ممکن است فقط مزایا داشته باشد و خطری برای دندانهای ایجاد نکند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا تمام مشکلات احتمالی که با گذاشتن ایمپلنت دندانی بدون جراحی ممکن است به وجود بیاید را برایتان ذکر کنیم؛ 10 مورد از معایب ایمپلنت بدون جراحی از همه بارزتر هستند.
در این مطلب میخوانید:
- ایمپلنت بدون جراحی چیست؟
- مزایای ایمپلنت بدون جراحی
- انواع روشهای ایمپلنت بدون جراحی
- معایب ایمپلنت بدون جراحی
- خطرات درازمدت ایمپلنت بدون جراحی
ایمپلنت دندان بدون جراحی چیست؟
ایمپلنت بدون جراحی دندان یک روش سریع اس که طی یک ساعت انجام میشود. این روش تکنیکی است که می تواند زمان درمان ایمپلنت را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. به لطف فناوری جدیدی که به ما امکان می دهد، ایمپلنت های دندانی و دندان های جدید و کاملاً کارآمد را در همان قرار ملاقات داشته باشیم.
بخش مهمی از این تکنیک، تکنیک های پیچیده رادیوگرافی همراه با فناوری کامپیوتری است که امکان قرار دادن دقیق جراحی ایمپلنت ها را فراهم می کند. تصویربرداری سه بعدی دقیق بسیار به ما کمک می کند. و این سیستم به ما این امکان را می دهد که ساختار استخوان را به طور دقیق ارزیابی کنیم، مناطقی را که بهترین یکپارچگی استخوان را دارند ترسیم کنیم، موقعیت دقیق ایمپلنت ها را تعیین کنیم و حتی یک پروتز دائمی قبل از جراحی ایمپلنت دندان ایجاد کنیم.
ایمپلنتهای هدایتشونده کامپیوتری از عکسهای توموگرافی حجمی سه بعدی استفاده میکنند که به یک برنامه شبیهسازی کامپیوتری وارد میشوند. این فرآیند بدون درد و سریع است و نیازی به مداخله جراحی ندارد.
ایمپلنتولوژی تحت هدایت کامپیوتری (CGI) یک روش درمانی محبوب است که ایمن و مؤثر بودن آن ثابت شده است. برنامه ریزی ایمپلنت هدایت شده بر اساس تصاویر سه بعدی است. این همه عدم اطمینان و خطرات را از بین می برد. این فناوری دارای مزیت اصلی این است که به دندانپزشک اجازه می دهد تا روش را قبل از اعمال آن بر روی بیمار برنامه ریزی کند. این کار هرگونه خطای احتمالی را از بین می برد و باعث صرفه جویی در زمان می شود.
مزایای ایمپلنت بدون جراحی
یکی از مهمترین نکاتیکه باعث شده، روش ایمپلنت بدون جراحی میان مردم، رواج پیدا کند؛ مزایای این روش نسبت به نوع نیازمند به جراحی است؛ این مزایا عبارتاند از:
- گذاشتن ایمپلنت بدون برش و بخیه
- روشی دقیق، ایمن و قابل پیش بینی تمام جزئیات
- مدت زمان کوتاهتر عمل
- دوره بهبودی کوتاهتر با جراحی بدون فلپ
- عملی راحت برای بیمار چون بافت باز نمیشود.
- ناراحتی کمتر بیمار بعد از عمل
- امکان قرار دادن پروتز فوری
روش انجام ایمپلنت بدون جراحی چگونه است؟
ایمپلنتولوژی دیجیتال تحت هدایت روشهای کامپیوتری: سریعترین و موثرترین سیستم ایمپلنت دندانیرشکی است. در این روش در جریان تمام پیشرفتهای تکنولوژیکی در دندانپزشکی ایمپلنت هستیم. یکی از اینها ایمپلنتولوژی تحت هدایت کامپیوتری است. این فناوری به ما امکان می دهد از راهنماهای جراحی متحد استفاده کنیم.
ابتدا فک پایین و فک بالا بیمار اندازه گیری می شود. سپس، اسکنر توموگرافی حجمی از دهان بیمار تصاویر سه بعدی می گیرد. سپس نتایج به یک برنامه شبیهسازی سه بعدی وارد میشود، جایی که دندانپزشک گزینههای درمانی را اضافه میکند و یک گچ میسازد. دندانپزشک ما و تکنسین های دندانپزشکی ما گچ گیری را از نزدیک بررسی می کنند و هر گونه تنظیمی را در زاویه یا موقعیت انجام می دهند.
راهنمای برنامه ریزی نهایی برای فک به صورت روکش لثه (یا راهنمای جراحی) ساخته شده و به دندانپزشک تحویل داده می شود. اگر بیمار ساختار استخوانی خوبی داشته باشد، راهنمای جراحی را می توان در دهان بیمار قرار داد. این عمل می تواند بدون نیاز به برش لثه ادامه یابد.
هم راهنمای جراحی و هم صلاحیت دندانپزشکی در این روش بسیار مهم هستند. ایمپلنتی که به طور نادرست در استخوان فک قرار داده شود، عملکرد جویدن را مختل می کند و باعث ایجاد مشکل در یکپارچگی لثه ها می شود.
آیا ایملنت بدون جراحی خطراتی دارد؟
پیشرفتها در تشخیص، برنامهریزی و پیادهسازی برای قرار دادن دقیق ایمپلنت و عملکرد فوری.
زمان بهبودی کمی لازم است تا استخوان شکاف را پر کند زیرا ایمپلنت ها دقیقاً در محل های جراحی آماده شده برای آنها قرار می گیرند. ایمپلنت ها برای عملکرد فوری آماده هستند و ترمیم ها را می توان بلافاصله بدون زمان انتظار بارگذاری کرد. پروسه ایمپلنت های دندان غیر جراحی در حدود یک ساعت به پایان می رسد و بیمار با دندان های آخر خود با لبخندی جدید و زندگی جدید در پایان نوبت به آنجا می رود.
روش ایمپلنت هدایت شده می تواند برای یک دندان، چندین دندان و جایگزینی همه دندان ها استفاده شود. این روش به ویژه برای موارد توانبخشی کامل در بیمارانی که قبلاً دندان های خود را از دست داده اند مناسب است. همچنین در بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی توصیه می شود.
تشخیص، اجرا و برنامه ریزی به ما امکان کنترل کامل پارامترهای پردازش را می دهد. ما می توانیم موقعیت بهینه ایمپلنت را تعیین کنیم. نیازهای بیومکانیکی، عملکردی و زیبایی شناختی و همچنین کمیت و کیفیت استخوان در محل انتخاب شده، به طور کامل در فرآیند تصمیم گیری ادغام می شوند.
ایمپلنت دندان سریعترین و موثرترین سیستم است. این روش کاشت ایمپلنت را برای بیمار بسیار سریعتر و راحت تر می کند. پس از عمل طولانی مدت رنج نبرید و ببینید که چگونه، تنها در ۲۴ ساعت، یک زندگی سالم و بدون ناراحتی یا زخم ایجاد کنید. و این یک امتیاز بزرگ برای ما در هنگام تصمیم گیری در مورد مداخله ای است که باعث می شود. تنها ۲ درصد از ایمپلنت ها پس زده می شوند.
فواید ایمپلنت بدون جراحی برای سالمندان
اگر به فکر کاشت ایمپلنت دندان هستید، گزینه های غیر جراحی را بررسی کنید. این تکنیک ها چندین مزیت را برای بیماران به ارمغان می آورد:
روش کوتاهتر: با ایمپلنتهای غیرجراحی، میتوان این روش را در کمتر از ده دقیقه تکمیل کرد. این به معنای صرف زمان کمتر روی صندلی دندانپزشک و بازگشت سریعتر به فعالیتهای روزانه است.
حداقل خونریزی: یکی از مزیت های قابل توجه ایمپلنت های غیرجراحی این است که هیچ برشی در لثه ها وجود ندارد که منجر به حداقل خونریزی می شود. این خبر بسیار خوبی برای بیمارانی است که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند.
- بدون تورم: بیماران پس از درمان تورم را تجربه نخواهند کرد، که یک عارضه جانبی رایج در روش های جراحی سنتی است.
- بدون درد: بیماران هیچ دردی را در حین یا بعد از عمل احساس نخواهند کرد و تجربه را راحت تر و استرس کمتری خواهند داشت.
- خطر عفونت کم: با خطر کمتر عفونت نسبت به روشهای جراحی سنتی، ایمپلنتهای غیرجراحی گزینه مطمئنتری را برای بیماران فراهم میکنند.
- بدون روش جراحی: ایمپلنت های غیرجراحی نیازی به روش جراحی ندارند، به این معنی که آسیب کمتری به لثه ها وارد می شود و زمان استراحت کمتری برای بهبودی وجود دارد.
به طور کلی، روشهای غیرجراحی ایمپلنت چندین مزیت برای بیماران دارد، از جمله زمان کمتری که روی صندلی دندانپزشک سپری میشود، خونریزی کمتری، بدون نیاز به بخیه، بدون تورم یا درد، خطر عفونت کم و بدون نیاز به روش جراحی. اگر به ایمپلنت های دندان غیر جراحی علاقه دارید، با دندانپزشک خود صحبت کنید یا با ما تماس بگیرید تا ببینید آیا این گزینه برای شما مناسب است یا خیر.
کاندیدای ایمپلنت غیرجراحی کیست؟
کلینیک ما دارای فناوری پیشرفته ای است که متخصصان دندانپزشکی ماهر ما را قادر می سازد تا ساختار استخوان فک بیمار را ارزیابی کنند. در صورتی که استخوان مناسب تشخیص داده شود، می توان یک روش ایمپلنت غیرجراحی انجام داد. با این حال، فرض کنید هر گونه از دست دادن یا تخریب در ساختار استخوان وجود داشته باشد، که اغلب در بیماران مسن یا کسانی که شرایط پزشکی دارند دیده می شود که بر سلامت استخوان تأثیر می گذارد. در این صورت، جراحی منظم ایمپلنت ممکن است پس از درمان جایگزینی استخوان توصیه شود. دندانپزشکان مجرب ما وضعیت هر بیمار را به دقت ارزیابی می کنند تا مناسب ترین برنامه درمانی را تعیین کنند.
عوارض ایمپلنت بدون جراحی
اگر دهان بیمار برای عفونت در ناحیه نزدیک به محل کار یا افزایش بافت نرم یا سفت محدود باشد، لازم است لثه را بلند کند. (اگر می خواهید پست وبلاگ ما در مورد پیوند استخوان-لیفتینگ سینوس را بخوانید، می توانید اینجا کلیک کنید)
جمعبندی
روش ایمپلنت بدون جراحی در سالهای اخیر، بسیار مورد توجه قرار گرفته است؛ این روش برش زیادی ندارد و کمترین بخیه را به لثه و دهان تحمیل میکند. در نتیجه این پتانسیل وجود دارد که کمترین بخیه لازم است. این روش مزایا و معایب خاص خود را دارد. به این منظور باید حتما برای آن از جراح فک و صورت ایمپلنتولوژیست خود مشاوره بگیرید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼