سلامت واژن زنان، قبل از مشاوره مامایی بدانید
زمانی در زندگی تمام افراد دارای واژن وجود دارد که باید یک مشاوره مامایی را ببینند.
زمانی در زندگی تمام افراد دارای واژن وجود دارد که باید یک مشاوره مامایی را ببینند. من برای اولین بار پس از اولین پریودی که داشتم به دیدار مشاوره مامایی رفتم و او به شکلی رفتار کرد که بیرون آمدن خون از واژن ام طبیعی است. به همین خاطر من هم رفتار مشابهی داشتم. زمانی که به کالج رفتم، دوستانی داشتم که ادعا می کردند متخصص زنان و زایمان شان "بهترین دوستشان" است.
صداقت تمام و کمال بدون شرمندگی؟ شاید صحبت کردن با مشاوره مامایی درباره چیزهایی مانند ترشح واژنی عجیب به نظر برسد اگر به صحبت کردن درباره چنین مسائلی عادت نداشته باشید اما کار مشاوره مامایی این است که باعث شود درباره مسائل سخت احساس راحتی کنید. پرسشی درباره بوی جدید دارید؟ بپرسید.
در قسمت زیر ۹ چیز که هر فرد باید پیش از رفتن به سراغ مشاوره مامایی بداند آورده شده است.
۱-برای ترتیب دادن اولین ملاقات خود نیاز به دلیل خاصی ندارید
دکتر راس می گوید "توصیه می گردد دختران بین ۱۳ تا ۱۵ سال برای شروع و ایجاد یک مراوده با مشاوره مامایی خود در جهت بحث در مورد غربالگری و جلوگیری از عفونت جنسی وسایر توصیه های مراقبتی دیگر اولین ملاقات خود را ترتیب بدهند. در صورت از دست دادن این بازه زمانی، همین حالا وقت تعیین اولین ملاقات است. شما باید رابطه صادقانه و بازی را بوجود بیاورید که در آن برای پرسیدن سوال های خود که ممکن است باعث خجالت تان شود احساس راحتی کنید".
۲-استرس داشتن طبیعی است اما نیازی نیست که مضطرب باشید
همه چیز درست خواهد شد. "مضطرب بودن برای مراجعه به دکتر طبیعی است. بویژه برای پرداختن به مسئله خصوصی و شخصی سلامت تولیدمثل. بیماران نباید اجازه دهند که این مسئله آنها را تحت تاثیر قرار دهد. در صورت نیاز به آزمایش لگن یک همراه زن وجود دارد (حتی اگر پزشک زن باشد)". او ادامه می دهد "آزمایش لگن می تواند باعث شود که بیمار فشار را تجربه کند اما نباید باعث ایجاد درد شود.
شما بر روی سلامت خود کنترل دارید بنابراین اگر در هر هنگام در طول دیدار پزشک راحت نیستید، باید خواهان این شوید که این دیدار پایان یابد".
۳-پیش از ملاقات موهای زائد خود را تیغ زده یا با موم بر دارید
دکتر راس می گوید "برخی از زنان زدن موهای زائد واژن خود را در کنار مانی کور و واکس ابرو به عنوان یک مسئله ماهانه یا هفتگی مربوط به زیبایی می دانند. پیش از انجام آزمایش مشاوره مامایی ، موهای زائد واژن خود را بزنید". دکتر راس تاکید می کند "آراستن واژنی یک انتخاب شخصی است. ملاحظه اصلی مربوط به چگونگی آماده شدن برای آزمایش تنها تمیز بودن است. بنابراین دوش گرفتن یا استفاده از دستمال بهداشتی واژنی پیش از ملاقات توصیه می شود".
۴-می توانید فردی را با خود بیاورید یا می توانید از آنها بخواهید بیرون منتظر بمانند. این مسئله خودتان بستگی دارد
دکتر پیزارو توصیه می کند "شاید اگر بیمار تصمیم بگیرد فردی از خانواده یا دوستان در طول دیدار با پزشک همراهش باشد کمک کننده باشد. برخی از بیماران ترجیح می دهند تا آن فرد در طول آزمایش بماند. من هرگز از همراه بیمار نمی خواهم محل را ترک کند مگر اینکه خود بیمار اینگونه بخواهد. بیماران باید تا جای ممکن احساس کنترل و راحتی داشته باشند".
۵-برای صداقت آماده باشید
دکتر پیزارو می گوید "بیماران باید برای رو راست و باز بودن در مورد سلامت خود، عادات، تاریخچه جنسی، ترس ها و نگرانی هایشان آمادگی داشته باشند. مراقبت های سازنده و موثر تنها زمانی اتفاق می افتند که خطوط روشن مکاتبه و اعتماد ایجاد شود. ملاقات خصوصی است و موضوعات بحث شده در طول ملاقات در حفاظت قوانین حریم شخصی هستند".
۶-اگر در زمان پریود خود هستید، جا به جا کردن زمان ملاقات فکر خوبی خواهد بود
دکتر راس هشدار می دهد "پریود بودن و انجام آزمایش تخصصی مامایی فکر خوبی نیست. اگر در طول پریود خود آزمایش پاپ اسمیر داشته باشید، خون می تواند نتیجه آزمایش را مخدوش کند. تغییرات هورمونی در طول پریود می تواند باعث شود که آزمایش سینه بسیار ناخوشایند باشد و خونریزی واژنی آزمایش لگنی را به هم میریزد. در صورتی که خاله فلو بهتان سر زده است، بهتر است تا آزمایش زنان و زایمان خود را تغییر دهید".
۷-. نیازی به دادن نمونه خون نیست
دکتر راس می گوید "خبر خوب این است که اگر آزمایش زنان منظم دارید، معنایش این است که هیچگونه مشکل سلامتی ندارید. بعید به نظر می رسد که نیازی به گرفتن نمونه خونی باشد. اگر پریودهای نامنظم دارید یا خواهان غربالگری کامل عفونت جنسی هستید، احتمالا به نمونه خون نیاز است".
۸-اگر زیر ۲۱ سال سن دارید، هنوز به آزمایش لگنی نیاز ندارید
دکتر پیزارو می گوید "تست پاپ و آزمایش منظم لگنی پیش از سن ۲۱ سالگی مورد اشاره قرار نمی گیرد. بنابراین جز اینکه بیمار زیر ۲۱ سال مشکل خاصی داشته باشد، نیازی برای مراجعه به دکتر زنان وجود ندارد. مشکلاتی که متخصص کودکان نمی تواند به آنها بپردازد شاید نیازمند ارجاع به متخصص زنان باشد و تست پاپ نباید احتمالا جزوی از آن باشد. پس از ۲۱ سالگی، آزمایش ها و تست های پاپ منظم توصیه می شود".
۹-می توانید بدون انجام آزمایش داخلی، از قرص جلوگیری از بارداری برخوردار شوید
دکتر پیزارو می گوید "نیازی وجود ندارد تا برای شروع جلوگیری از بارداری هورمونی تحت آزمایش واژنی قرار بگیرید. آزمایش هدایت شده لگنی-شکمی می تواند مورد بررسی قرار گیرد (نیازی به آزمایش اندام جنسی ندارد و میزان خوبی از اطلاعات مهم را ارائه می کند).
زمانبندی آغاز جلوگیری از بارداری هورمونی به این موارد بستگی دارد: اگر پریودها نرمال هستند، سپس بلافاصله پس از پریود نرمال بعدی و بدون تست حاملگی کار را آغاز کنید اما تست منفی حاملگی به جلوگیری از بارداری امکان آغاز فوری را می دهد".
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼